41.47M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
یه غذای آذربایجانی براتون آوردیم😊 پلو قیسی و کشمش🌸 مواد لازم:🍱 برنج 🍚 شاه بلوط پیاز🧅 روغن محلی🧈 گوشت دنده گوسفندی🥩 زعفران نمک و فلفل🧂 قیسی کشمش آلو نارنج🍋 نان لواش روش طبخ:👩‍🍳 پیاز را خلالی کرده کمی در روغن تفت می دهیم. در این فاصله شاه بلوط ها رو آب پز می کنیم تا پوستش نرم شده و جدایش کنیم و زعفران را هم داخل آب جوش دم می کنیم. گوشت دنده‌ای را به تکه های کوچکتر تقسیم کرده، همراه با پیازها کمی تفت می دهیم. قیسی ها را خرد کرده و همراه با شاه بلوط های پوست گرفته شده و آلو و کشمش به بقیه مواد همراه با نمک و فلفل اضافه می کنیم. روی مواد زعفران دم کرده می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا مواد بخارپز شوند. ته قابلمه و نان‌های لواش را روغنمال می کنیم. نان ها را کف و دور قابلمه قرار می دهیم. برنج آبکش شده را در قابلمه می ریزیم، مواد را و سپس بقیه برنج را اضافه کرده و لبه دیگر نان ها را که بیرون از قابلمه است روی برنج می کشیم و دوباره روغنمال می کنیم. در ظرف را می‌گذاریم اجازه می دهیم طبخش کامل شود. نوش جان🥰 طبع غذا: 💚زعفران را موقع سرو برنج روی آن بریزید، همراه با برنج دم نکشد. 🆔@tebjameh