🔴نحو ه ی درست کردن سرکه انگبین مواد لازم سرکه سیب یا انگور طبیعی 1 واحد عسل                            2 واحد عرق نعناع                2 واحد  🔹طرز تهیه ابتدا سرکه و عرق نعناع را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا یک جوش بخورد سپس شعله را کم کرده و عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند سپس کف عسل را که روی ظرف می آید را با قاشق جمع کرده و دور بریزید ( زمان حرارت دیدن عسل کم باشد) در نهایت شعله را خاموش کنید.بعد از سرد شدن موادآن را ظرفی شیشه ای ریخته و در یخجال نگهداری کنید. 🔹نحوه ی مصرف به مقدار دلخواه از شیره ی سرکه انگبین را داخل لیوان ریخته و بقیه لیوان را آب بریزید سپس با هم مخلوط کرده و میل کنید 🔴 نکته : منظور از واحد در اندازه گیری مقدار دلخواهی هست که شما انتخاب میکنید مثلا یک واحد یعنی یک قاشق یا یک لیوان یا یک لیتر و..... 🔴نکته دوم: بهتر است مقدار مصرف پانزده روز یا یک ماه درست شود تا از تغییر طعم سرکه انگبین در اثر نگهداری طولانی جلوگیری شود @TebNew