🔴نحو ه ی درست کردن سرکه انگبین
مواد لازم
سرکه سیب یا انگور طبیعی 1 واحد
عسل 2 واحد
عرق نعناع 2 واحد
🔹طرز تهیه
ابتدا سرکه و عرق نعناع را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا یک جوش بخورد سپس شعله را کم کرده و عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند سپس کف عسل را که روی ظرف می آید را با قاشق جمع کرده و دور بریزید ( زمان حرارت دیدن عسل کم باشد) در نهایت شعله را خاموش کنید.بعد از سرد شدن موادآن را ظرفی شیشه ای ریخته و در یخجال نگهداری کنید.
🔹نحوه ی مصرف
به مقدار دلخواه از شیره ی سرکه انگبین را داخل لیوان ریخته و بقیه لیوان را آب بریزید سپس با هم مخلوط کرده و میل کنید
🔴 نکته : منظور از واحد در اندازه گیری مقدار دلخواهی هست که شما انتخاب میکنید مثلا یک واحد یعنی یک قاشق یا یک لیوان یا یک لیتر و.....
🔴نکته دوم: بهتر است مقدار مصرف پانزده روز یا یک ماه درست شود تا از تغییر طعم سرکه انگبین در اثر نگهداری طولانی جلوگیری شود
@TebNew