🔴 زیبای پرخاصیت
♻️ از هنرمندیِ این آفریدهی چشمنوازِ الهی بسیار گفتهاند و شنیدهایم
اما در این پست قصد داریم غذایی محلی را آموزش دهیم که در ترکیب آن، این
#گنجینه_ارزشمند یعنی بابونه بکار رفته است ..
🌼
#قاتق_بابونه علاوه بر غذا یک
#داروخانه_قدرتمند میباشد..
غذایی مقوی و مناسب
#سرماخوردگی است و نیز بهترین گزینه به منظور پیشگیری از
#عفونت و درد برای کسانیکه
#دندان کشیدهاند.
📌 در ادامه با روش پخت این
#مسکّن پرخاصیت و سالم آشنا میشویم..
🥣 طرز تهیه : ابتدا پیاز را کمی تفت داده و به تعداد نفرات آرد گندم به آن اضافه می کنیم ( هر نفر یک قاشق غذاخوری ) میگذاریم تا تفت داده شود، سپس زردچوبه ، نمک و بابونه شسته شده را در داخل آرد گندم ریخته و به آن آب اضافه میکنیم و روی اجاق گاز میگذاریم و به هم میزنیم تا گلوله گلوله نشود.
🍵 زمانی که جوش آمد و به غلظت دلخواه رسید ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ شکسته و به آن اضافه میکنیم ، باید زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده سفیده را هم زده وبه آن اضافه کنیم.
سپس زرده را اضافه میکنیم و پس از اینکه زرده نیمبند شد قاتق بابونه آماده است.
برای سلامتی وفرج امام زمان صلوات
👉 🌺🍃
🏖
@TebNew