🍞 نان سفید؛ چطور منشا بیماری ها در ایران شد (قسمت)۳:
📆 سالانه حدود 11میلیون تن گندم در كشور نیاز است كه اگر 70 درصد آن برای پخت نان باشد با احتساب حدود 15 درصد دور ریز به دلیل حذف سبوس، بیش از یك میلیون تن از این محصول و میلیاردها ریال نابود می شود تا نان سفید كم كیفیت فقیر از ویتامین، سر سفره ها قرار گیرد.
🌾 سبوس غلّات به ویژه گندم به عنوان استراتژیك ترین محصول كشاورزی كه سبب افزایش سلامتی بدن انسان می شود، در برگیرنده ویتامین های اساسی، ریزمغذی ها و انواع املاح هستند كه در شیوه نادرست كنونی در حال اجرا، تمامی این مزیت ها با صرف هزینه های زیاد از سبدغذایی ایرانیان حذف می شود.
👈 میلیون ها تن گندم با هزینه و یارانه های هنگفت از كاشت تا برداشت و انتقال تبدیل به "آرد سفید" می شود و صدها هزار تن از سبوس برجای مانده از این محصول استراتژیك به جای استفاده غذایی به شیوه های مختلف مانند آتش زدن ،آسیب رسان به محیط زیست، تبدیل به كود یا مكمل خوراك دامی از چرخه بهره دهی خارج و همزمان برای جبران كمبود احتمالی میلیاردها دلار برای واردات گندم مورد نیاز است.
💰 افزون بر ضرردهی هنگفت اقتصادی ناشی از این كفران نعمت مداوم، حذف بی دلیل سبوس از گندم مورد استفاده برای پخت نان سنتی، این اقدام سبب افزایش ضریب ابتلا مردم به بیماری های مختلف از جمله متابولیكی، قندی، دیابت ها، سرطان ها و چاقی می شود كه همزمان با صرف هزینه های درمانی، سبب مرگ افراد پرشماری می شود.
👨🏫 كارشناسان بر این نكته تاكید می كنند كه ادامه شیوه كنونی تولید آرد سفید برای پخت نان هیچ توجیهی ندارد و در حقیقت میلیاردها ریال هزینه می كنیم تا ضروری ترین بخش گندم با خواص فراوان تغذیه ای با اثر قطعی افزایش سلامتی از سفره غذایی ایرانیان حذف شود و بیماری تولید كند.
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
✅ نمایندگی طب اسلامی ایرانی - همدان
👤 مشاوره رایگان:🤳
🕙 ۱۰صبح الی ۱۰شب 👇
📲09184023671
📲09182113353
🆔
eitaa.com/salem_moshaver
کانال ارتباطی ما:
🟠
eitaa.com/tebolhosainas
🟢
https://t.me/tebolhosainas