🔘 گوشه ای از اشکالات تولید لبنیات صنعتی 1. گاو های دستکاری شده (خانه از پایبست ویران است!) 2. غذای فاسد دام که شیر از آن تولید می‌شود ( ذرت و سویای تراریخته، چاپر حاوی الکل، پودر خون نجس برای دام گیاهخوار! و..) از کوزه همان برون تراود که در اوست! 3. داروهای خطرناک و سرطان‌زا که شیر را آلوده میکند، جنتامایسین و... 4. شبهه ورود خون به شیر با دستگاه های شیر دوش صنعتی و... 🔻 اینها تازه لبنیات ماستبندی غیر کارخانه ایست که ما فکر می‌کنیم سالم هستند. لبنیات کارخانه ای کلا ارزش صحبت هم ندارد! 🔻 تولید کنندگان و فروشندگان با وجدان لبنیات باید به سمت توزیع لبنیات سالم حرکت کنند. و شروع کنند به فروش محصولاتی مانند، شیر شتر، لبنیات دام های چِرای بومی مثل کشک محلی، روغن حیوانی محلی، ماست سالم و... کنند. 🔻 نگه داری دام بومی باید گسترش یابد. در برخی استان های کشور دام بومی چِرا وجود دارد، در این شهر ها مردم می‌توانند از لبنیات سالم بهره مند شود. افزایش تقاضای محصول سالم برابر است با تغییر جبهه تولید کنندگان و افزایش تولید محصول سالم 🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️ مرکز طب اسلامی ایرانی همدان 👤 مشاوره رایگان:🤳 🕙 ۱۰صبح الی ۱۰شب 👇 📲09184023671 📲09182113353 🆔eitaa.com/salem_moshaver کانال ارتباطی ما: 🟠eitaa.com/tebolhosainas