🍶 شیر کم چرب یا پر چرب؟!🥛 🔹بر خلاف نظر پزشکان و متخصصین علوم تغذیه غربی، شیر باید مستقیماً از گاوداری تهیه شده و با چربی آن پس از جوشیدن مصرف شود.🐂🥛 🔹شیر غیر پاستوریزه طبیعی همراه با چربی آن ضامن سلامتی و طول عمر و پیشگیری کننده از آرتروز و سکته های قلبی و مغزی است. 🔹همچنین این شیر طبیعی ضد فشارخون می باشد. 🔹شیر با چربی حاوی ویتامین های محلول در چربی از جمله ویتامین A و D است. 🔹توصیه متخصصین و پزشکان مبنی بر نخوردن چربی شیر هیچ اصل علمی ندارد و صرفاً تقلید کورکورانه از غربی هاست. 🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️ مرکز طب اسلامی ایرانی همدان 👤 مشاوره رایگان:🤳 🕙 ۱۰صبح الی ۱۰شب 👇 📲09184023671 📲09182113353 🆔eitaa.com/salem_moshaver کانال ارتباطی ما: 🟠eitaa.com/tebolhosainas