⭐️روش تهیه آش جو مخصوص⭐️ 🔸مواد لازم🥣: 🔹جو پوست کنده ۲پیمانه 🔹گندم با پوست ۱پیمانه 🔹بقیه حبوبات ( نخود، عدس، ماش ) از هر کدام نصف پیمانه 🔹یک کیلو سبزی آش 🔹یک عدد پیاز متوسط 🔹۲قاشق غذا خوری پونه کوهی 🔹ادویه و نمک به مقدار خیلی کم 🔹پودر گردو ۱قاشق غذا خوری برای هر بشقاب. 🔶طرز تهیه: همه حبوبات را صبح خیس گذاشته، بعد از ظهر بار بگذارید، بعد پیاز را اضافه کرده تا به مرور بپزد. اندکی بعد سبزی را افزوده تا بپزد و در آخر پونه و نمک را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا آش جا بیفتد و لعاب دهد. ♦️آش رشته غذاي مناسبي براي افطار نيست.آش رشته غذاي مناسبي براي افطار نيست چراکه خون غلیظ تولید می کند. اگر هم از اين غذا استفاده مي كنيد، به جاي سيرداغ و نعناع داغ، نعناع يا پونه خشك را کف ساب کرده با کمی روغن زیتون مخلوط و روي آش بريزيد و سهم سبزیجات را نیز در طبخ آن بیشتر کنید.  🍃 🌸🍃 🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️ مرکز طب اسلامی ایرانی همدان 👤 مشاوره رایگان:🤳 🕙 ۱۰صبح الی ۱۴ بعدازظهر 👇 📲09184023671 📲09182113353 🆔eitaa.com/salem_moshaver کانال ارتباطی ما: 🟠eitaa.com/tebolhosainas