⭐️روش تهیه آش جو مخصوص⭐️
🔸مواد لازم🥣:
🔹جو پوست کنده ۲پیمانه
🔹گندم با پوست ۱پیمانه
🔹بقیه حبوبات ( نخود، عدس، ماش ) از هر کدام نصف پیمانه
🔹یک کیلو سبزی آش
🔹یک عدد پیاز متوسط
🔹۲قاشق غذا خوری پونه کوهی
🔹ادویه و نمک به مقدار خیلی کم
🔹پودر گردو ۱قاشق غذا خوری برای هر بشقاب.
🔶طرز تهیه: همه حبوبات را صبح خیس گذاشته، بعد از ظهر بار بگذارید، بعد پیاز را اضافه کرده تا به مرور بپزد. اندکی بعد سبزی را افزوده تا بپزد و در آخر پونه و نمک را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا آش جا بیفتد و لعاب دهد.
♦️آش رشته غذاي مناسبي براي افطار نيست.آش رشته غذاي مناسبي براي افطار نيست چراکه خون غلیظ تولید می کند. اگر هم از اين غذا استفاده مي كنيد، به جاي سيرداغ و نعناع داغ، نعناع يا پونه خشك را کف ساب کرده با کمی روغن زیتون مخلوط و روي آش بريزيد و سهم سبزیجات را نیز در طبخ آن بیشتر کنید.
🍃
🌸🍃
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی ایرانی همدان
👤 مشاوره رایگان:🤳
🕙 ۱۰صبح الی ۱۴ بعدازظهر 👇
📲09184023671
📲09182113353
🆔
eitaa.com/salem_moshaver
کانال ارتباطی ما:
🟠
eitaa.com/tebolhosainas