🟠 تدابیر و علت های بوی بدن دهان در ماه رمضان ۲ 🔥 کسانی که در معده شان خلط صفرای متعفن وجود داشته و معمولاً دچار تلخی دهان و غثیان و بی اشتهایی هستند باید از شربت هایی مانند: 🥤 شربت انار، شربت زرشک، سکنجبین و نیز تخم اسفرزه خیسانده در آب استفاده نمایند کسانی که دچار تجمع بلغم متعفن در معده بوده و به دنبال آن احساس سنگینی معده غثیان و عدم تشنگی دارند و بوی بد دهان ایشان نیز با مصرف غذا و شستن دهان برطرف نمی گردد باید؛ 🍯 ماءالعسل و مربای زنجبیل استفاده کنند کسانی که از بازگشت غذا و اسید معده به مری رنج می برند؛ 🍷خاکشیر یک ساعت قبل از غذا هویج پخته با روغن زیتون استفاده کنند. 🥗اگر علت بوی بد دهان به تشخیص طبیب رطوبات و مواد فاسد ریخته شده از دماغ یا مغز باشد باید از خوردن غذاهای ترش و نفاخ پرهیز نموده و مصرف موادی از قبیل مویز و بادام و مربا هایی مانند مربای آمله و هلیله را جهت تقویت مغز مدنظر قرار داد. 🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️ مرکز طب اسلامی ایرانی همدان 👤 مشاوره رایگان:🤳 🕙 ۱۰صبح الی ۱۴ بعدازظهر 👇 📲09184023671 📲09182113353 🆔eitaa.com/salem_moshaver کانال ارتباطی ما: 🟠eitaa.com/tebolhosainas