💠غذاهایی که با گوشت پخته می شود💠
🔺۱-پختن گوشت با شیر (یعنی جای آب شیر باشد)
شیر هم شیر طبیعی گاو باشد که بهترین شیر است بقیه شیرها در درجات بعد قرار دارند.
در این روش گوشت زودتر می پزد نسبت به زمانی که با آب پخته میشود ، تجربه هم شده برا تقویت بدن بسیار موثر است.
این غذا معروف و شناخته شده نیست ولی در روایات مدح شده و از خواصش تقویت بدن و قلب معرفی شده.
البته برای تقویت قلب باید گوشت گوسفند را با شیر بپزند.
اما برای تقویت بدن هرگوشتی این خاصیت را دارد ، گوشتهای مفید بحثش قبلا بیان شده.
هنگام ضعف بدن این غذا تهیه شود و برای بیمارانی که مشکلات قلبی دارند که امروزه هم زیاده نیز مفید و لازم است مثل انسداد عروق و...
🔺۲- ثرید :گوشت را با آب میپزند و نان تازه یا خشک در آن خرد میکنند.
در این مورد روغن زیتون هم رویش ریخته شودهنگام خوردن نیز مطلوب است.
🔺۳- کله پاچه : عرض شد که هر قسمتی از حیوان که به محل چرا نزدیکتر باشد بهتر است ، کله پاچه نیز تایید شده و هضم کننده آن ، سویق است.
🔺۴-حلیم : زیاد کردن میل عبادت ، مفید کمر درد ، تقویت نیروی جنسی .
یکی از تجویزهای غذایی برا افرادی که مشکلات کمر مخصوصا کمر درد دارند مصرف زیاد حلیم است.
🔺۵-آب گوشت : هنگام تهیه آب گوشت توصیه شده که آب آن زیاد باشد ، کدو تنبل(و دیگر انواع کدو) در آن نیز زیاد باشد زیرا که مغز و قدرت درک را زیاد میکند.
🔺۶-گوشت بریان : گوشتی که روی آتش یا ذغال پخته شود ، امروزه آنرا به سیخ میزنند.
مفید برای تب ،کم خونی ، ضعف بدن.
🔺۷-گوشت با روغن زرد گاوی پختن
🔺۸-پختن گوشت با تخم مرغ
زیاد کردن همبستری ، درمان نازایی ،زیاد کردن فرزندان
❌این مورد یک استثنا دارد که گوشت ماهی با تخم مرغ ممنوع است.
🔺۹-گوشت پس از پخته شدن با روغن زیتون و سرکه مصرف شود.
🔺۱۰-خورشتی که با سرکه تهیه میشود.
🔺۱۱-خورشت انار شبیه فسنجان است.
انار تازه یا خشک یا رب انار + گوشت
◀محبوبترین غذا نزد حضرت محمد (ص)
نکته مهم : پس از آماده شدن خورشت ، نباید در آن آب ریخته شود.
https://eitaa.com/tebolhosainas