#کمپوت_سیب
🍏 کمپوت سیب 🍏
🔵 مواد لازم 👇🏻
🔹سیب : 3 عدد
🔹آب : یک لیوان
🔹عسل/شکرسرخ/شیره: 3 قاشق غذاخوری
🔹زعفران : به مقدار لازم
🔹هل و دارچین : به مقدار لازم
1⃣ ابتدا سیب ها را بشویید ، پوست و هسته آنها را جدا سازید و به قطعات دلخواه خرد کنید
2⃣ آب ، زعفران ، هل و چوب دارچین را به همراه یک شیرین کننده طبیعی (عسل/شکرسرخ/شیره) از هر کدام که خواستید مخلوط و روی شعله قرار دهید تا بجوشد
3⃣ سیب ها را به آن اضافه کنید تا بجوشد و نرم شوند ، تست کنید و میزان شیرینی آن را طبق ذائقه خود کم یا زیاد کنید
بعد از اینکه سیب ها کمی نرم شد زیر شعله را خاموش کنید تا سرد شود سپس سرو کنید .
✅نکات تکمیلی 👇🏻
📌 برای نگهداری بلند مدت آن را
#کنسرو کنید
📌 استفاده از زعفران ، هل و دارچین کاملا اختیاری و قابل حذف میباشد
📌 میتوانید از رنده پوست لیمو ترش هم برای عطر کمپوت استفاده کنید
📌 اگر دوست دارید عطر و طعم سیب در کمپوت حفظ شود از افزودنی ها استفاده نکنید
📌 (کمپوت با شیره و شکرسرخ) نسبت به (کمپوت با عسل) رنگ تیره تری دارد
📌 مواظب باشید سیب ها خیلی پخته نشوند
📌 برای کمپوت ، از سیب شیرین و سفت استفاده کنید.
📌 اگر آب کمپوت زیاد بود بعد از اینکه سیب ها پخت آنها را خارج کنید و بگذارید تا آب بجوشد و کمی تبخیر شود سپس سیب ها را به آن اضافه و شعله را خاموش کنید تا سرد شود
📌برای اینکه رنگ کمپوت روشن باشد از عسل استفاده کنید و سیب ها را در مخلوط آب و سرکه یا آب و آبلیمو قرار دهید تا مدتی بماند سپس کمپوت درست کنید.
@tabkheslami
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
مرکز طب اسلامی
🟠
@tebolhosainas