🧄 سیر ترشی 🧄 🔸برای سیر ترشی باید از سیر خشک استفاده کنید 🔸سیر ها را به 3 روش میتوانید آماده کنید 👇🏻 1⃣ سیر ها را دانه دانه کنید و مقداری آبجوش روی آنها بریزید تا پوست انها به راحتی جدا شود ، سیر های پوست گرفته را روی پارچه یا صافی قرار دهید تا آب و رطوبت آنها کاملا خشک شود سپس درون شیشه بریزید ، نمک و مقدار کمی شیره یا عسل به دلخواه اضافه کنید و روی آنها سرکه بریزید سپس با چند لایه پلاستیک یا سلفون روی شیشه را بپوشانید در آخر درب آن را ببندید و کمی تکان دهید 2⃣ سیر ها را حبه ای کنید و بدون اینکه پوست انها را جدا سازید درون شیشه بریزید و مراحل بالا را انجام دهید 3⃣ ساقه و ریشه‌ی سیرها را جدا کنید. سپس آن‌ها را به‌صورت بوته‌ای داخل ظرف شیشه‌ای قرار دهید و مراحل بالا را تکرار کنید . 📌 سیر ترشی ها را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید و بعد از چند روز درب شیشه ها را باز کنید و اگر سرکه به خورد سیر ها را رفت دوباره اضافه کنید . 📌 اگر میخواهید سیر ترشی سریعتر آماده شود آن را کمی بپزید و سپس درون شیشه بریزید ________________________________ 🟢روایت درباره ترشی سیر و پیاز👇🏻 🧅🧄سَأَلْتُهُ عَنْ أَكْلِ اَلثُّومِ وَ اَلْبَصَلِ بِالْخَلِّ قَالَ لاَ بَأْسَ . از امام هفتم عليه السّلام پرسيدم از خوردن سير و پياز با سركه فرمود باكى ندارد. 📚قرب الإسناد ج ۱، ص ۲۷۱ @tabkheslami 🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️ مرکز طب اسلامی ایرانی استان همدان 👤 مشاوره صلواتی : @Teb_javaheri کانال ارتباطی ما: 🟠@tebolhosainas