مواد لازم: برنج محلی ۱.۵ پیمانه نخود ۱.۵ پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۲۵۰ گرم سبزی (تره،برگ چغندر،شوید) نیم کیلو پیاز سرخ کرده(با روغن زیتون) ۱-۲ قاشق غذا خوری آب انار ۴ پیمانه بلغور ۱.۵ پیمانه زعفران سائیده ۱.۵ قاشق مربا خوری سویق جو ۱-۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به میزان لازم ✍ طرز تهیه: ابتدا آب نخود و نیمی از سبزی و گردو را به مدت نیم ساعت بپزید بعد بلغور را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه باهم بجوشند.بعد برنج را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵-۲۰ بپزد.بعد گوشت چرخ کرده،باقی مانده سبزی و نمک و فلفل را به صورت کوفته های کوچک درآورید و درون آش بریزید تا بپزند.بعد آب انار را به آش اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.وقتی آش به غلظت مناسب رسید پیاز داغ و سویق جو و زعفران را به آن اضافه کنید و بگذارید ۲-۳ دقیقه بجوشد. 🔸حضرت رسول (ص) فرمود: انار بخورید؛ زیرا هیچ دانه ای از آن در معده جای نمی گیرد، مگر این که چهل روز قلب را نورانی میسازد و شیطان را برون میکند. 📚بحارالانوار،ج ۶۶،ص۱۵۴،ح۱ 🔸امام صادق (ع) فرمود:بر شما باد انار شیرین،آن را بخورید؛ چرا که هیچ دانه ای از آن به معده مؤمنی در نمی آید، مگر این که بیماری از آن ریشه کن می کنند و شیطان وسوسه را از او دور می سازد. 📚بحارالانوار،ج۶۶،ص۱۶۳،ح۴۱ https://eitaa.com/tebolhosainas