طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان و یا به صورت شربت میل شود . 18 - عرق بید کاسنی (سرد) تقویت معده – آرام بخش – تقویت قلب – تب بر – ضد یرقان – تصفیه کننده خون – ضد تشنج – صفرا بر – تقویت پوست – تقویت کبد . طریقه مصرف : قبل از هر غذا نصف لیوان میل شود . 19- عرق پونه (گرم) اشتها آور – باد شکن – ضد اسهال – مسکن سکسکه – رفع سوزش معده – ضد سرفه – خلط آور . طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود . تذکر : مصرف مداوم جهت خانمهای بار دار مضر است . 20- چهار عرق (گرم) تقویت معده - رفع ترشی معده - هضم کننده غذا - رفع دل درد . طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود . 21- عرق تره (گرم) ضد سرفه - سینه را نرم می کند - خلط آور - درمان زکام لارنژیت و برونشیت بطور کلی در التهابات دستگاه های تنفس و ورم های آن ها به کار می رود - کیسه صفرا را باز می کند - به هضم غذا کمک می کند – مقوی کمر و شهوت را زیاد می کند – معالج بواسیر و بادهای غلیظ شکم می باشد – خون بواسیر را قطع می کند – پاک کننده ترشحات رحم و ضد عفونی کننده آن و مانع سقط جنین می شود – رنگ چهره را باز می کند و بر زیبائی و لطافت پوست می افزاید . طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود . 22- عرق چهار زیره (گرم) مقوی معده – ضد نفخ و گاز معده – درمان قلنج – هضم کننده غذا – زیاد کننده شیر مادر . طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود . 23- چهار عرق (سرد) تب بر – ضد یرقان – تصفیه کننده خون – ضد تشنج – تقویت پوست و کبد – شستشوی کلیه ها – آرام بخش . طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود . 24- عرق چهل گیاه (گرم) تقویت کننده معده – رفع ترشی معده – هضم غذا را آسان می کند – رافع دل دردهای ناشی از سردی مزاج و دل پیچه . طریقه مصرف : جهت سلامتی خودتان بعد از هر غذا نصف استکان میل کنید . 25- عرق خارک خاسک (سرد) ضد عفونی کننده کلیه ها – سنگ های کلیه و مثانه را خرد کرده و از بین می برد – درد کلیه را تسکین می دهد – درمان قلنج – شهوت را زیاد می کند . طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل کنید و در مواقع درد کلیه به جای آب مصرف شود . 26- عرق خار شتری (سرد) دافع سنگ های کلیه و مثانه – شستشو دهنده کلیه ها – مفید جهت سیاه سرفه و سلامتی کلیه ها . طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان و در مواقع درد کلیه یا احساس سنگ در کلیه و مثانه به جای آب میل کنید . 27- عرق خرفه (سرد) تب برب – تصفیه کننده خون – تشنگی را به خوبی تسکین میدهد – در رفع سوزش لوله مری و دهانه معده که بر اثر ترش کردن غذا باشد اثر مفید دارد – سرفه های مزمن را که همراه با اخلاط خونی باشد بخوبی معالجه می کند – مفید جهت مبتلایان به گواتر – بر طرف کننده سردردهای میگرنی – صفرا بر – درمان خونریزی های نا منظم زنانگی و در بند آمدن آن بسیار مفید است – اشتها آور و چاق کننده نیز می باشد – مفید جهت بواسیر . طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود . 28- عرق دارچین (گرم) تقویت معده – مقوی قوه با – تقویت عمومی بدن – تقویت اعصاب – بوی بد دهان را از بین می برد – ضد سرفه های مرطوبی – وحشت و خفقان و ترس و وسواس و جنون را از بین می برد . طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان – با ریختن چند قطره عرق دارچین در چای ، چای خوش طعم و دلپذیر بنوشید . تذکر : مبتلایان به فشار خون از مصرف آن خوداری کنند . 29- عرق رازیانه (گرم) ضد نفخ – درمان قلنج – رفع بلغم – زیاد کننده شیر مادر – مصرف عرق رازیانه در دوران بارداری چشمانه نوزاد را زیبا می کند . طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود . تذکر : بعلت دارا بودن هورمون های زنانه مصرف مداوم جهت آقایان مضر است . 30- عرق زنجبیل (گرم) تقویت معده و کبد – دفع بلغم – باد شکن – نیرو دهنده قوای جنسی – رفع مسمومیت های غذائی و میوه ای . طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود . 31- عرق زنیان (گرم) ضد عفونی کننده قوی معده – ضد نفخ ، قارچ و انگل – برای رفع اعتیاد و مضرات آن بسیار نافع است – دافع رطوبات بدن و معده – ضد اسهال – جهت فلج و رعشه مفید است . طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود . 32- عرق زیره (گرم) لاغر کننده - دافع تنگ نفس – هضم کننده غذا – باد شکن – زیاد کننده شیر مادر – ملین . طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود . جهت لاغر شدن حداقل به مدت چهل روز روزی 4 مرتبه میل کنید . 33- عرق زوفا نیرو دهنده – تقویت معده – ضعف معده – ضد سرماخوردگی و سرفه خلط آور – رفع عفونتهای ریوی و زکام های نزله ای و مزمن – در درمان آسم اثر فراوان دارد – رفع کم خونی دختران جوان در دوران بلوغ – غرغره کردن در دهان درد گلو را تسکین می دهد . طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود . 34- عرق زیره سیاه (گرم)