جلوگیری از ✅🍅🍅🍅 راهکار بسیار ساده برای کپک نزدن رب گوجه فرنگی : ✅ از آنجاییکه فریز نمودن مواد غذایی بیش از 3 روز باعث از بین رفتن باکتریها و قارچهای زنده و بخشی از ویتامینها میشود !!!! ✅ 👈 قرار دادن قوطی رب گوجه فرنگی قبل از باز کردن و یا بعد از آن حداقل 3 روز و یا بصورت دایم در فریزر ، احتمال رشد باکتریها و قارچهای مضر را پس از آن حین مصرف بسیار کم مینماید .!!! نکته قابل ذکر اینکه ✅ استفاده از مواد غذایی کپک زده میتواند موجب سمیت کبد ❤️ و پس از آن نابودی کل بدن توسط بیماریهای مختلف مانند سرطان کبد گردد . ☘☘☘☘☘ @tebson