ادامه .... ✅ امتیاز این روش : عدم نیاز به سرکشی است و این سرکه میتواند سالیانی دراز به همراه تفاله آن با درب بسته سالم بماند و نیاز به صاف کردن ندارد. 👈 و از تفاله آن میتوان برای تولیدات بعدی استفاده نمود . امتیاز این روش: ✅ تمیزبودن مواد شسته شده در ابتدا ، و نرم بودن تفاله پس از له شدن آنها و از همه مهمتر عدم وجود باکتریها و میکروبهای اضافی بیهوازی مانند کپک محلول در سرکه است . و این سرکه بعدا؛ طی انتقال مقداری از آن به ظرف دیگر ، ترشتر شده و حتی میتوان به آن آب و میوه آبدار مانند خیار برای ترشی اضافه کرد و هیچ مشکلی نداشته و سالم میماند !!! نکته مهم: 👈 بهتر است برای از بین بردن باکتریهای مضر اضافی درسرکه ، آنرا تا نزدیک نقطه جوش گرم کرده و سرد نمود ، چون اثبات شده آنها روی اعصاب مغز و گوش اثر منفی داشته و گوش انسان به صدا حساستر میشود و با این عمل مشکل برطرف میگردد .!! ✅🍎🍏روش تهیه سرکه سیب : سیبها را تکه تکه ریز یا رنده نموده و تا لبه ظرفی میتوان پر نمود ، چون پس از تخمیر نیمی از آنها پایین میرود و بالا نمیآید . و میتوان به دلخواه روی آن کمی انگور اضافه نمود و مقدار بسیار کمی نمک برای تسریع در واکنش تخمیر روی مواد پخش کنید و مقداری سرکه تازه با باکتری زنده نجوشیده روی آن ریخته و درب ظرف را ببندید و ظرف را در زمستان در محل گرم مانند پشت بخاری ثابت در دمای 35 درجه بمدت حداقل یکی دو ماه، قرار دهید . در این مدت احتمالا" سرکه کامل رسیده و چنانچه عملیات ناقص و بوی سرکه ندارد ، میتوان اندکی سرکه اضافه نمود تا روند کار ادامه یابد. ☘ @tebson