🔶🔹 و مضراتش 🔹بر مبنای طب سنتی ⛔️📚 برای خشک کردن زردآلو ، آلو و سایرخشکبارها ، گوگرد را می سوزانند تا اینکه دود گوگرد (دی اکسید گوگرد_گاز گوگر) روی این مواد بنشیند و رنگ آن را زیبا کند و همچنین مانع خراب شدن خشکبار شود . ⭕️ همانطور که میدانیم از جمله عوامل 🌿سرطان ، تولید و رسوب مواد سمی و عفونی در بدن است و گوگرد نیز جزء مواد سمی به حساب میآید نه مواد خوراکی پس حتما لازم است قبل از مصرف چنین خشکبارهایی خوب شسته شوند . ⭕️ توصیه ی ما اینست که از یا خودتان در منزل و جلوی آفتاب میوه های مد نظر را خشک کنید و استفاده نمایید یا اینکه خشکبارهای گوگرد نخورده را جهت مصرف تهیه نمایید و ظاهر خشکبارهای گوگرد خورده که بسیار مضر هستند شما را ترغیب نکند. کانال طب سنتی و اسلامی👇 @tebsontii_eslaamii🌿