کدام را باید انتخاب کنیم؟ ✍️ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اینکه شکر سفید یا قهوه‌ای را انتخاب کنید به علاقه و ذائقه شما بستگی دارد؛ زیرا طعم و رنگ، تفاوت‌های اصلی بین این دو شکر است. اگرچه شکر قهوه‌ای حاوی مواد معدنی بیشتری نسبت به شکر سفید است، اما مقادیر این مواد معدنی به قدری اندک هستند که هیچ فایده‌ای برای سلامتی ندارند. ✍️ نکته مهم این است که قند عامل مهمی در بروز بیماری‌های چاقی و علت اصلی بیماری‌ها، از جمله دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی است. به همین دلیل توصیه می‌شود فقط ۵ تا ۱۰ درصد کالری روزانه خود را از قند اضافه شده مصرف کنید. 🍎 @tebsontii_eslaamii