#سالم_خوری
واسه سحری پاستای بدون گوشت درست کن
🍝 میشه پاستا رو بدون گوشت و همچنان خوشمزه درست کرد.
🍝 مواد لازم برای ۸ نفر
۴۵۰ گرم پاستا، ۲۵۰ گرم گوجه خشک، ۲ حبه سیر، یک پیمانه برگ ریحان تازه + مقداری برای تزیین، ۱.۵ پیمانه اسفناج برگ ریز، ۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده + مقداری برای تزیین، نمک، فلفل سیاه، دانه فلفل قرمز
🍝 طرز تهیه
۱. پاستا رو جدا بپزین و موقع آبکش به اندازه یک پیمانه از آبش رو جدا بذارین.
۲. تو یه غذاساز گوجهخشک رو به همراه کمی روغن زیتون بزنین تا ریز بشه. بعد سیر، ریحان، نمک و فلفل اضافه کنین. انقدر بزنین تا یه حالت خمیری پیدا کنه.
۳. پاستای آبکش شده رو داخل تابه بریزین، اسفناج و مخلوط گوجه-ریحان رو به همراه آبی که از مرحله یک جدا کردین اضافه کنین و هم بزنین. وقتی اسفناج حالت چروکیده پیدا کرد، پنیر پارمسان رو اضافه کنین.
۴. اگه دوست داشتین با کمی ریحان خرد شده و پنیر پارمسان تزیین کنین و نوش جان کنین.
🌱 به جای ریحان، میتونین از جعفری یا نعنا هم استفاده کنین.
🧀 به جای پارمسان از هر پنیری که یه کم طعم شور داشته باشه هم میتونین استفاده کنین.
@TebyanOnline