واسه سحری پاستای بدون گوشت درست کن 🍝 میشه پاستا رو بدون گوشت و همچنان خوشمزه درست کرد. 🍝 مواد لازم برای ۸ نفر ⁦⁩۴۵۰ گرم پاستا، ⁩۲۵۰ گرم گوجه خشک، ۲ حبه سیر، یک پیمانه برگ ریحان تازه + مقداری برای تزیین، ⁩۱.۵ پیمانه اسفناج برگ ریز، ⁩۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده + مقداری برای تزیین، نمک، فلفل سیاه، دانه فلفل قرمز 🍝 طرز تهیه ۱. پاستا رو جدا بپزین و موقع آبکش به اندازه یک پیمانه از آبش رو جدا بذارین. ۲. تو یه غذاساز گوجه‌خشک رو به همراه کمی روغن زیتون بزنین تا ریز بشه. بعد سیر، ریحان، نمک و فلفل اضافه کنین. انقدر بزنین تا یه حالت خمیری پیدا کنه. ۳. پاستای آبکش شده رو داخل تابه بریزین، اسفناج و مخلوط گوجه-ریحان رو به همراه آبی که از مرحله یک جدا کردین اضافه کنین و هم بزنین. وقتی اسفناج حالت چروکیده پیدا کرد، پنیر پارمسان رو اضافه کنین. ۴. اگه دوست داشتین با کمی ریحان خرد شده و پنیر پارمسان تزیین کنین و نوش جان کنین. 🌱 به جای ریحان، میتونین از جعفری یا نعنا هم استفاده کنین. 🧀 به جای پارمسان از هر پنیری که یه کم طعم شور داشته باشه هم میتونین استفاده کنین. @TebyanOnline