تبیان
#اشتباهات_آشپزی | قابلمه یا ماهیتابه را پر می‌کنید! 🔸یکی از اشتباهات آشپزی اینه که وقتی قابلمه یا
| استفاده از روغن نامناسب 🔸همه‌ روغن‌های پخت و پز کارکرد یکسانی ندارند. بعضی از روغن‌ها برای سرخ‌کردن در دمای بالا مناسب هستند. در حالیکه برخی‌ دیگه اگه در دمای بالا استفاده بشن، طعمی ترش به خودشون می‌گیرند. 🔸مثلا روغن زیتون خالص رنگ تیره‌تر و طعم قوی‌تری داره و برای تهیه سس و تفت دادن در دمای پایین خوبه، با این حال، استفاده از روغن زیتون برای دماهای بالاتر از ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۱ درجه سانتیگراد) مناسب نیست. 🔸روغن‌های گیاهی مثل روغن آفتابگردان هم برای سرخ‌کردن، برشته‌کردن و پختن مناسبه. 🔸روغن ذرت هم ملایم‌تر هست و برای پخت، برشته‌کردن و سرخ‌کردن عمقی ازش استفاده می‌شه. 🔸روغن کانولا از گیاه کلزا به دست میاد و میشه از اون برای پخت، کباب‌کردن، سرخ‌کردن و تفت‌دادن استفاده کرد. @TebyanOnline