#اشتباهات_آشپزی | استفاده از روغن نامناسب
🔸همه روغنهای پخت و پز کارکرد یکسانی ندارند. بعضی از روغنها برای سرخکردن در دمای بالا مناسب هستند. در حالیکه برخی دیگه اگه در دمای بالا استفاده بشن، طعمی ترش به خودشون میگیرند.
🔸مثلا روغن زیتون خالص رنگ تیرهتر و طعم قویتری داره و برای تهیه سس و تفت دادن در دمای پایین خوبه، با این حال، استفاده از روغن زیتون برای دماهای بالاتر از ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۱ درجه سانتیگراد) مناسب نیست.
🔸روغنهای گیاهی مثل روغن آفتابگردان هم برای سرخکردن، برشتهکردن و پختن مناسبه.
🔸روغن ذرت هم ملایمتر هست و برای پخت، برشتهکردن و سرخکردن عمقی ازش استفاده میشه.
🔸روغن کانولا از گیاه کلزا به دست میاد و میشه از اون برای پخت، کبابکردن، سرخکردن و تفتدادن استفاده کرد.
@TebyanOnline