تکنیک سلامت روزانه برای افزایش سیستم ایمنی در بیماری ها سیر پخته در فر را فراموش نکنید 6 تا 7 ساعت بعد از مصرف 6 حبه سیر پخته شده خواص ضدباکتریایی سیر قدرت کافی را در اختیار دستگاه ایمنی بدن قرار می دهد تا با باکتری ها مقابله کرده و بدن را ایمن سازی کند. بین 6 تا 10 ساعت بعد از مصرف 6 حبه سیر پخته شده ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گوگردی موجود در سیر مانع از اکسایش سلول ها شده و اکسیژن رسانی را تحریک می کند. این کار باعث ممانعت از روند زودهنگام پیری و بروز علائم آن می شود @tekniiik