طرز تهیه
#کیک_فنجونی
۳عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۲/۳ لیوان روغن
۱ لیوان شیر یا ماست
نصف قاشق چایخوری وانیل
1قاشق مرباخوری پر بیکینگ پادر
آرد گندم ۲لیوان
شکلات تختهای مقداری برا روی کیک
طرز تهیه
اول تخم مرغها را خوب بهم میزنیم با همزن برقی یا با همزن دستی البته هم زن دستی زمان بیشتری میبره سپس شکر و روغن را افزوده بازم هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند
حالا نصف آرد را الک کرده به مواد اضافه کرده ودوباره هم میزنیم سپس (شیر یا ماست) را با بیکینگ پادر مخلوط کرده به مواد افزوده
البته الان همزدن خیلی کم میباشد ووانیل و بقیه آرد را به مواد افزوده وآروم هم زده
میتوانی ممقداری از مایع کیک را برداریم شکلات یا رنگ غذا بهش افزوده وموقع ریختن کیک درون فنجونها یک قاشق مرباخوری از این مخلوط رنگی را روی کیکها ریخته
حالا یه ظرف را آب میکنیم روی حرارت گذاشته تا بجوش بیاد
فنجونها را چرب کرده واز مواد داخلش میریزیم البته نصف فنجون را مواد ریخته وبعد فنجونها را داخل ظرف اب گذاشته البته مقدار اب باید طوری باشه که نصف فنجونها داخل اب جوش باشد
حالا دمکنی را گذاشته ومدت 20دقیقه البته اول حرارت زیاد بمدت 5دقیقه سپس حرارت ملایم تا کیک اماده شود وبرا اینکه بفهمیم کیک اماده است
یه خلال را داخل کیک کرده اگرمواد بهش نچسبید آماده است
حالا کیک را از فنجان خارج کرده بوسیله یه چاقو
شکلات را روی حرارت غیر مستقیم گذاشته وبعد از آب شدن میتوانیم برا تزئین؛ کیک را داخل شکلات زده یا روی کیک ریخته 😍
ممنون از خانم محمودنژاد عزیز👏👏
@termeh_honar
هنرهای خانگی ترمه و دوستان🌸