4⃣ بخش چهارم : خاکستر نشین اصلاحات از دیروز تا امروز
☑️ دلیل مخالفت شهیدان مطهری و بهشتی با
#موسوی_خوئینی_ها چه بود ؟!
📖 پرونده ی انفجار نخست وزیری و …
📌 آن چیزی که بایستی در بررسی زندگی موسوی خوئینیها بیشتر بدان بپردازیم فراز و فرود رهایی متهمین انفجار نخست وزیری است . یکی از سؤال هایی که دربارهی زندگی سیاسی موسوی خوئینیها مطرح گردیده ، پیرامون نامه ی شهادت بر برائت متهمین انفجار نخست وزیری توسط برخی مسؤولین وقت به امام و دستور ایشان بود .
📌 بررسی این نامه از آن رو حایز اهمیت است که با گذشت بیش از ۳۰ سال و تغییر دیدگاه بسیاری از سیاسیون ، امضا کنندگان آن در فتنه ۸۸ و حوادث پس از آن مواضعی بسیار مشابه اتخاذ کردند .
📌 پروندهی انفجار نخست وزیری توسط گروهی به مسؤولیت « بهزاد نبوی » خارج از روال قانونی و قضایی تحت بررسی قرار گرفت ؛ با حساسیت قوه ی قضاییه و انحلال این کمیته در اولین مراحل تحقیق گروه ، نبوی مورد سوءظن بازپرس ویژه قرار میگیرد و به دستور وی ، این گروه منحل و بعضی از اعضای آن بازداشت میشوند . اما بهزاد نبوی با برخورداری از اهرم های فشار گوناگون توانست مانع از رسیدگی کامل به پرونده گردد . یکی از پشتیبانان او در این عرصه ، موسوی خوئینیها بود . او مانع از بازجویی « سعید حجاریان » و « بهزاد نبوی » می گردد و حتی آن گونه که برخی از حاضران نقل میکنند ، خوئینی ها با جعبهی شیرینی به دیدن متهمین میرود و آنها را دعوت به استقامت کرده و از رهایی نزدیک آنها خبر می دهد.
📌 او هم چنین دستور میدهد تا متهمین کنار هم باشند که علی رغم توضیح در این خصوص که موارد اتهامی اینها یکی است و هنوز تحقیقات تمام نشده و دادگاه نیز در پیش است و این امر میتواند باعث تبانی شده و در روند رسیدگی اخلال ایجاد کند ، او تأکید می کند که این دستور همین امشب انجام گردد که این امر موجب اعلام استعفای مسؤولین پرونده میشود و خوئینی ها نیز با ابراز این که تاکنون با شما مماشات کردهام ، میگوید همین فردا تکلیف شما را روشن میکنم . هم زمان « رازینی » به نقل از آقای «منتظری» اعلام میکند که قائم مقام (وقت) رهبری گفتهاند اگر چیزی نیست ، آزاد کنید ! این اقدام ها اما مورد انتقاد برخی مسؤولین وقت شورای عالی قضایی قرار می گیرد که خواستار ادامهی تحقیقات و تعیین تکلیف پرونده ها در دادگاه شده بودند . اما سرانجام پرونده که بارها با فشارهایی مواجه گردیده بود ، متوقف گردید . در این میان ۶۱ تن از وزرا ، نمایندگان و مسؤولین طوماری به دفاع از متهمین امضا مینمایند و به محضر امام ارسال میکنند و هم زمان ۶۲ نمایندهی مجلس نیز به قوهی قضاییه تذکر داده و خواستار پیگیری جدی پروندهی نخست وزیری میشوند .
📌 این طومار و تذکر مورد توجه رسانهها قرار می گیرد و به دنبال ارسال طومار به امام(ره) ، ایشان « آیتالله موسوی اردبیلی »، رییس وقت شورای عالی قضایی ، موسوی خوئینیها دادستان وقت کل و دادستان وقت انقلاب تهران را به حضور می طلبند. آنگونه که گفته شده است ، حضرت امام(ره) در آن جلسه بسیار عصبانی بودهاند و پس از استماع گزارشها و تأکید موسویخوئینیها به این که «به پرونده رسیدگی نمودیم و مسألهی خاصی در پروندهها وجود ندارد»، دستوری میدهند که دو گونه نقل شده است. برخی نظر امام(ره) را این گونه میدانند که ایشان به دلیل شرایط جنگی کشور و بحرانهایی که به سبب اختلافهای حاصل از این پرونده پدید آمده بود، فرمودهاند: « فعلاً مسکوت بماند .» برخی دیگر نیز مدعی اند که امام(ره) فرمودند: « متهمین را آزاد و پرونده را مختومه نمایید .» دادستان انقلاب تهران بلافاصله دستور امام(ره) مبنی بر آزادی متهمین را اجرا میکند اما دربارهی روند قضایی پرونده و اینکه دستور امام(ره) مسکوت ماندن یا مختومه شدن آن است اختلافی پدید میآید. سرانجام موسوی خوئینی ها خود مصاحبه کرده و از قول امام(ره) خبر از مختومه شدن پرونده میدهد.
📌 به هر حال پروندهی انفجار دفتر نخست وزیری و تلاش خوئینی ها برای تبرئهی متهمان این پرونده همچنان به عنوان نقطهی ابهامی در زندگی سیاسی ایشان به چشم میخورد که کسی تاکنون پاسخ قانع کننده ای بدان نداده است .
📝 ادامه دارد....
نفوذ/ شبکه زیتون
#سرطان_اصلاحات
📝منبع:
http://namayande.com/news/48840
🚨بخش سوم:
eitaa.com/timoora/18694
💠 آشنایی با موسوی خوئینی ها با سلسله مقالات
#پرونده در مجله رسانهای تیمورا
🆔
@timoora