🔸احمدرضا سبزواری با اشاره به اینکه سرمایهگذاری در خودرو به نسبت بازار طلا، ارز و مسکن تفاوت چشمگیر و معناداری دارد، افزود: باید توجه داشت که شرکتهای ما در سال گذشته از رویدادهای سیاسی و اقتصادی در سطح بین الملل نیز تأثیر گرفتند؛ ما جهش ناگهانی قیمت ارز را تجربه کردیم، محیط کسب و کارمان در حوزه صادرات تحت تأثیر قرار گرفت؛ از سویی شرایط اقتصادی کشور نیز بعضاً بر روی هزینههایی که تورم ایجاد کرد از جمله نیروی انسانی که عملکرد ما را تحت تأثیر قرار داد.
🔸وی تصریح کرد: مشکلات موجود در تجارت جهانی، افزایش نرخ تورم و افزایش قیمت کامودیتیها و مواد اولیه به صورت مستقیم و شرکتهای سرمایهپذیر ما به صورت غیرمستقیم بر سودآوری شرکت تأثیرگذار است و علی رغم همه این مشکلات شرکتهای سرمایهپذیر زیرمجموعه گروه سرمایهگذاری توکافولاد توانستند نسبت به توسعه خود اقدام کنند.
🔸مدیرعامل گروه سرمایهگذاری توکافولاد با بیان اینکه ۳۲مجموعه بزرگ و کوچک زیرمجموعه گروه سرمایهگذاری توکا فولاد هستند، اظهارداشت: از این تعداد ۷شرکت بورسی هستند.
🔸وی در خصوص ترکیب سهامداران گروه سرمایهگذاری توکا فولاد افزود: عمده سهامدار توکا، شرکت فولاد مبارکه است که ۵۴.۱۹ درصد، شرکت سرمایهگذاری مهرگان تأمین پارس ۱۰.۳۳، شرکت سرمایهگذاری صدرتامین ۳.۳۲، شرکت سرمایه گذاری امین توان آفرین ساز ۱.۵۱ و سایر سهامداران نیز ۳۰.۶۴ سهام این شرکت را به خود اختصاص دادهاند.
🔸وی با بیان اینکه سرمایه شرکت توکافولاد در سال ۱۴۰۲ جهش بسیار خوبی را داشته است، تصریح کرد: این امر به این دلیل بوده که سهامدار مبالغی که طی سالها به صورت انباشته و یا از طریق مطالبات در اختیار شرکت قرار داشت در سال ۱۴۰۲ به افزایش سرمایه شرکت تبدیل شود.
🔸وی اظهارداشت: افزایش سرمایه شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲۰۰ درصد افزایش یافته و به عدد یک هزار و ۲۱۱ میلیارد تومان رسیده است که بخش عمده این مبلغ قبلاً در شرکت وجود داشته، انباشتههایی بود که در سالهای گذشته در شرکت وجود داشت و مطالباتی بود که سهامداران عمده مانند فولاد مبارکه از شرکت وصول نکرده بودند و همه اینها برای افزایش سرمایه هزینه شد.
🔸سبزواری با بیان اینکه شاخص کل شرکت بورسی توکافولاد ۱۲ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است، تصریح کرد: نرخ سهم در یک روندی قرار گرفت که عیناً مطابق با نمودار شاخص کل بورس بود.
🔸وی در خصوص ترکیب پرتفوی شرکت نیز اظهارداشت: ۴۸ درصد از سرمایه در شرکتهای بورسی و ۵۲ درصد در شرکتهای غیر بورسی قرار گرفت و درآمد حاصل از این سرمایهگذاریها نیز به نسبت خودش تقسیم خواهد شد، بر این اساس در حال حاضر سهام توکافولاد در شرکت توکا ریل ۳۷.۷۸ درصد، حمل و نقل توکا ۴۹.۲۷ درصد، توکارنگ فولاد سپاهان ۳۵.۷۱ درصد، میرکو ۸۲.۷۷ درصد، توکاتولید اسپادان ۹۹.۶۰ درصد، ایران ذوب ۹۸ درصد، فرآوردههای نسوز آذر ۳۰.۶۸ درصد، صنایع نسوز توکا ۵۱.۸۵ درصد، استقلال سپاهان ۶۰.۴۷ درصد، راهبران فولاد ۹۶.۴۹ درصد، توکاسبز ۶۰.۱۴ درصد، بهساران خاورمیانه ۹۴.۸۰ درصد، توکانیرو سپاهان ۹۹.۶۰ درصد، توسعه توکا ۹۵.۱۹ درصد، صنایع برش ورق فولادی ۱۶ درصد، توکاتدارک ۵۷ درصد، فولاد تاراز ۴۵ درصد و فولاد متیل ۲۲.۳۲ درصد از آنِ گروه سرمایهگذاری توکافولاد است.