✴️ترش واش خورشت گیلانی 😋😋
💟اینم یه خوشمزه دیگه از گیلان عزیزمون
✅اول مرغ رو با یدونه پیاز نگینی تفت دادم و بعد سبزی مخصوص قورمه (تره و جعفری به میزان بیشتر و گشنیز به مقدار کمتر و خیلی کم هم شنبلیله و اسفناج) رو که از قبل سرخش کردم به مقدار نیاز بهش اضافه کردم و دو لیوان آب ولرم و یک استکان آبغوره هم زمان بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته...👌🏼👌🏼 آخرای مراحل پخت بهش لوبیا قرمز پخته شده اضافه کردم....من ترجیحاً لوبیا رو از قبل میپزم و آبش رو میریزم دور....یعنی لوبیای خیس شده رو مستقیم به خورشت اضافه نمیکنم...وقتی لوبیای پخته رو اضافه کردم یه مقدار دیگه میزارم تا خوب جا بیفته و برش میدارم...امتحان کنین خوشمزه ست ☺😍✌ برای روش هم بادمجون و گوجه رو سرخ کردم و سرو کردم.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
✨ با رسانه مجازی
#شبکه_باران همراه باشید.
🆔
@tv_baran5
🌐
guilan.irib.ir