چنتا نکته خوبه خونه داری بهتون بگم 😁 اگر غذا سر رفت همان لحظه روی گاز را دستمال بکشید. هر چه بگذرد گرما این مواد را به جرم‌های سخت تبدیل می‌کند که تمیز کردنشان سخت است حتما هفته‌ای یکبار برنامه تمیز کرد اجاق گاز را انجام دهید تا چربی و لکه‌ها انباشته و سخت نشوند موقع سرخ کردن مواد غذایی چند دقیقه اول درب ماهیتابه را بگذارید تا ذره‌های روغن به اطراف پرت نشود روی برنج یا ماکارونی در حال جوشیدن یک کفگیر چوبی قرار دهید تا اگر لحظه‌ای حواستان نبود سر نرود ‌ 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 ✨ با رسانه مجازی همراه باشید. 🆔 @tv_baran5 🌐 guilan.irib.ir