🔷یلدا با طعم سلامت
مریم معصومی کارشناس تغذیه استان همدان:
🔹آجیل، بهعنوان یکی از خوراکیهای اصلی شب یلدا، گرچه منبعی سرشار از چربیهای مفید و غیراشباع است، اما به دلیل کالری بالای آن، مصرف متعادل ضروری است
🔹برای افراد دیابتی نیز توصیه میشود بهجای میوههای خشک پرقند مانند کشمش، انجیر و توت، مغزهایی مانند گردو، بادام، فندق و بادامزمینی را انتخاب کنند که هم سالمتر و هم تأمینکننده انرژی هستند.
🔹افراد مبتلا به فشار خون بالا باید از مصرف آجیلهای شور خودداری کنند، زیرا سدیم موجود در آنها میتواند فشار خون را افزایش دهد.
🔹غذاهای چرب، سرخشده، و پرنمک میتوانند علاوه بر ایجاد مشکلات گوارشی، بهمرور منجر به افزایش وزن شوند، بهتر است همراه شام از سبزیها و سالاد استفاده شود
@tvhamedan