🔷سطح زیرکشت سیب زمینی در همدان کاهش می یابد
حمزه خانجانی معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان:
🔹سطح زیرکشت سیب زمینی در سال زراعی گذشته در این استان ۲۰ هزار هکتار بود که در سال زراعی جاری با افزایش بهره وری آب محور، سطح زیرکشت این محصول کاهش می یابد.
🔹 در سال زراعی جاری هر هکتار سیب زمینی براساس ارزیابی کنتورهای حجمی مرکز تحقیقات کشاورزی استان هفت هزار و ۵۰۰ مترمکعب آب مصرف می کند که در هر هکتار میانگین ۴۰ تن محصول تولید می شود.
🔹تنش های محیطی نظیر افزایش دمای هوا و قطعی و ناترازی برق در چاههای کشاورزی بر عملکرد سیب زمینی در مزارع تاثیر گذاشته است.
🔹همدان مهمترین قطب تولید سیب زمینی کشور است که همه ساله مازاد این محصول به دیگر استانها و کشورهای همسایه صادرمی شود.
@tvhamedan