♦️ غرب در حالی آماده سازی دستورالعمل های هوش مصنوعی
🔸 آیا این سلاح مخوف و نا شناخته ابزاری برای نابودی شرق خواهد شد؟
🔸 نظم دنیا به زودی تغییر خواهد کرد، غرب هرگز دوست ندارد بازنده باشد...
۱۴۰۲/۲/۱۷
🔺 تحولات جنگ اوکراین، گفتگوی سعودی با ایران با محوریت چین ، به چالش کشیده شدن آمریکا در خاورمیانه و دستِ برترِ چین در مسئله ی تایوان، همه اینها نمونه هایی از افول قدرت غرب در حفظ نظم خود در سطح جهان است.
غرب هم این را فهمیده و گزارش های مربوط به کشورهای منتشر شده در همین خصوص نشان میدهد که آنها یک بازه ی زمانی یک ساله نهایتا یک سال و شش ماهه را پیش روی خود می بینند تا (ضمنِ تحملِ شرایط برای رسیدن به آن) صبر کنند تا به رونمایی از هوش مصنوعی رسیده، بلکه از این طریق آخرین تلاش های خود برای حفظ نظم غربی را در دستور کار قرار دهند.
🔺 مسئله ی اصلی در این ماجرا البته پرداختن به این سوال است: هوش مصنوعی باید برای بشر خطرناک باشد یا نه؟
برای پاسخ به این سوال باید به سوالی دیگر در ابتدا پاسخ دهیم: کدام بشر؟ بشر شرقی یا غربی؟
بیایید قبل از پاسخ مراجعه ای بکنیم به مسئله ی "ظهورِ شبکه های اجتماعی" در جهان کنونی !
زمانی که از شبکه های اجتماعی رونمایی شد، غرب توئیتر و فیسبوک و اینستاگرام و ... را به عنوان ابزار های تحتِ تسلطِ خود به عالم عرضه کرد. نظم و قوانینی تعریف شد، شرکت های ارائه دهنده پذیرفتند اگر امنیت ملتی (از نگاه دولتش) در خطر بود در جهت مدیریت محتواهای تولید شده یا حذف آن با آن دولت ها همکاری داشته باشند.
🔺 این اتفاق برای تک تک دولت های غربی رخ داد ، برای مثال در مسئله ی اعتراض ترامپ به انتخابات ، علاوه بر حذف اکانت او و اطرافیان و اعضای مطرح دولتش، هرگونه محتوای تردید آفرین در نتیجه ی انتخابات نیز حذف شد.
درباره ی غرب همواره تمرکز ویژه ی شرکت های خدمات دهنده در حوزه ی شبکه های اجتماعی، همکاری حداکثری با دولت ها بوده که نمونه ی دیگرش را در مسئله ی فرانسه دیده ایم.
اما درباره ی شرق هرگز اینگونه نبوده است. همین حالا در اینستاگرام ویدئوها و تصاویری در جهت دعوت به اعتراضات خشن در ایران مطرح شده و شخصِ شمایِ خواننده حتی یک نمونه نمیتوانید نام ببرید که پیج کسی که به دلیل دعوت به این سطح از خشونت حذف شده باشد.
🔺 حالا برگردیم به سوال ابتدایی: آیا هوش مصنوعی برای ملت ها خطرناک است؟
پاسخ : برای کدام ملت ها ؟ ملت های شرق یا غرب؟ اگر شما در غرب هستید ، باید بدانید از حالا در حال نگارش و تدوین قوانین و دستورالعمل های عمومیِ استفاده از هوش مصنوعی هستند تا به شهروندان آسیبی نرسد.
اما اگر در شرق هستید باید بدانید به مانند شبکه های اجتماعی، بدون قانون و رهایِ رهایِ رها در بین شهروندان ملت های شرقی از آن استفاده خواهند کرد.
🔺 ما نمونه ی واضحی از نسل کشی شبکه های اجتماعی در جهان امروز داریم. میانمار جایی است که به دلیل عدم مدیریت فیسبوک بر محتواهای تولید و داغ شده (در کمتر از 24 ساعت یک نسل کشی در آن رخ داد) نسل کشی ای که خود فیسبوک نیز آن را پذیرفته است.
غرب احتمالا در قبال هوش مصنوعی نیز چنین تعاملی با شرق خواهد داشت...
🔺 جنگ اوکراین پشت پرده ی ناتوانی غرب را عیان کرد. نه ابزار رسانه و نه شبکه های اجتماعی دیگر آنها را قادر نساخته که بتوانند اعمال قدرت بر اذهان (به شکلی که شکست هیمنه ی آنها را پنهان کند) داشته باشند. آنها به دنبال یک ساحل امن هستند.
تصور میکنند که آن ساحل امن هوش مصنوعی است. پس باید هر طور شده از بحران های کنونی عبور کنند تا از مسیر آن مجددا به خاورمیانه برسند.
صبور باشید بیشتر توضیح خواهیم داد...
#آقای_تحلیلگر
#شبنامه
@mrtahlilgar1