🔴 نمک خورهای نمکدان شکن
🔻 مفهوم سلبریتی از نیمه اول قرن بیستم در آمریکا تولید شد. با گسترش صنعت سینما چهره های هنری، ورزشی و ... را باشروطی در اذهان مردم برجسته نمودند که بتوانند از محبوبیتی که از آنها نزد افکار عمومی می سازند در جهت تحکیم مبانی سیاست های خود استفاده کنند و درواقع در این فرآیند سلبریتی ها سمپات حکومت شدند.
🔹چندی پیش در خبرها آمده بود که پلیس فرانسه یکی از معترضان چاقو بدست را با ۷ گلوله به قتل رساند که بلافاصله سلبریتی های فرانسوی در حمایت از اقدام پلیس، مقتول را تروریست نامیدند.
🔹حالا خودتان رفتار سلبریتی های فرانسوی را با سلبریتی های ایرانی مقایسه کنید! ؛ برخی سلبریتی های وطنی در جریان اغتشاشات بنزینی آبان ماه سال گذشته بدون توجه به درد واقعی منتقدین محترم،
#اشرار_آدمکش_مزدور را بی گناه توصیف کردند. در پیک اول کرونا نیز سلبریتیها نه تنها اقدامات ارزشمند کادر محترم درمانی، نیروهای مسلح، و نیروهای جهادی را ندیدند تازه با وقاحت بیمارستان و نقاهتگاه پیشرفته ارتش انقلابی را هم به سخره گرفتند... و این درحالی است که رونالدو فوتبالیست مطرح پرتغالی کلیه هتلهایش را در اختیار درمان بیماران کرونایی کشورش قرار داد..
اما متاسفانه فرایند سلبریتی سازی صدا و سیما ادامه دارد و بدون هیچ ملاحظه ای افراد را دارای پایگاه اجتماعی می کنند و مع الاسف آنها بلافاصله بعد از به شهرت رسیدن توسط امکانات بیت المال بر علیه کشور خود می شورند. نمونه اخیر آن شوی بی مزه بازیگر دست چندمی به نام سحر زکریا بود که مایه خنده در فضای مجازی شد.
🔹 چقدر خطا میکنند جوانان محترم و احساسی که چنین سلبریتی های نمک نشناس را به عنوان الگوی زندگی و مرجعیت فکری خود انتخاب میکنند!
🔹و اما پیشنهاد نویسنده:
۱ . قبل از پخش اولین کار بازیگران نوظهور در تلویزیون تعهدنامه الزام آور حقوقی در قالب قرارداد کاری از آنها اخذ شود تا فیلشان هوس هندوستان نکند.
۲. نمایندگان محترم مجلس با همراهی قوه قضاییه قانونی را به تصویب برسانند که با هر سلبریتی که اظهارات مغایر با منافع ملی داشته باشد برخورد قانونی نمایند.
🖌
#وحید_محبی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت 🇮🇷
#قرارگاه_بسوی_ظهور