🔴 یکی از صدها موارد استراتژیک که در دولت خمارآلود و ناکارامد
#روحانی مغفول مانده❗️
🔻نیاز مبرم ایران به غنی سازی ۹۶ درصدی برای مصارف غیر ساخت سلاح هسته ای نیازیست که اگر به آن پرداخته نشود گریبان کشور را در دراز مدت خواهد گرفت و امروز بی شک روز پیگیری جدی این نیاز است.
➖در غیر این صورت حضور مقتدرانه دریایی ایران در ۱۰ سال آینده چه در سطح و چه در زیر سطح اقیانوسهای جهان به منظور آنچه که "power projection" نامیده میشود، منتفی خواهد بود.
➖یکی از سوالاتی که اغلب پرسیده میشود این است که یک زیردریایی با پیشران هستهای چقدر اورانیوم به عنوان سوخت مصرف میکند. متاسفانه اکثر اعداد و ارقام مرتبط با راکتور هستهای زیردریاییها جزو اطلاعات طبقه بندی شده هستند اما به هر روی میتوان با یک حساب ساده تخمین خوبیاز مقدار سوخت مورد نیاز یک زیردریایی هسته ای بدست آورد.
➖در اینجا باید بدانیم که در هر پروسه شکافت هستهای به طور میانگین انرژی بالغ بر ۲۰۰ مگا الکترون ولت آزاد میشود و بر این اساس میتوان حساب کرد که یک گرم اورانیوم ۲۳۵ حاوی انرژی بالغ بر ۸.۲۴ ضربدر ۱۰^۱۰ ژول میباشد، کهاین خود باز برابر با ۲.۶۱ مگاوات سال انرژی برای هر یک کیلوگرم اورانیوم ۲۳۵ است. حال از آنجا که غنای سوخت در راکتورهای هستهای دریایی چیزی در حدود ۹۶ درصد است، بنابرین برای هر یک مگاوات در سال نیاز به تقریبا ۲.۷ کیلوگرم اورانیوم ۲۳۵ داریم.
➖بر اساس اطلاعات موجود، راکتور هستهای S6G در زیردریایی های نسل ۳ آمریکا در کلاس Los Angeles, توانی بالغ بر ۱۴۸ مگاوات گرمایی تولید میکند که اگر این اعداد را با ۲.۷ کیلوگرم ضرب کنیم، در نهایت این راکتور هسته ای به تقریبا ۴۰۰ کیلوگرم سوخت در سال نیاز دارد. این عدد با آنچه که حدس و گمان زده میشود، بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلوگرم در سال میخواند.
➖از آنجا که ایران نیز به دنبال ساخت زیردریاییها با پیشران هستهای است، در این راستا (فارغ از ساخت خود زیردریایی) استخراج گسترده اورانیوم (از معادن داخلی و همچنین از معادن فسفات سوریه) وافزایش ظرفیت غنی سازی کشور با نصب سانتریفیوژهای پیشرفته IR-۹ نقش کلیدی را برای تحقق این هدف بازی میکنند که به لطف برجام فعلا درجا میزنیم و در حال از دست دادن این زمان گرانبها هستیم.
➖دستیابی به زیردریاییها با پیشران هستهای کاری نیست که بتوان در کوتاه مدت انجام داد و به تلاشهای گسترده و دراز مدتی هم در بعد ساخت زیردریایی (که ۱۰ تا ۱۵ سال به طول خواهد انجامید) و هم در بعد تهیه سوخت با غنای ۹۶ درصدی نیاز است.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv