🔰درباره یک رفتار اشتباه دولتمردان؛ از رهبری هزینه نکنید
🔹یکی از مواردی که در دولت چهاردهم، در حال تبدیل شدن به یک عادت است، هزینه کردن از رهبر معظم انقلاب است. برای مثال، در روز رأی گیری برای وزرای پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی، ادبیات و سخنان رئیس جمهور در دفاع از وزرا - خواسته یا ناخواسته - این موضوع را به مردم، رسانهها و نمایندگان القا کرد که همه وزرای پیشنهادی را رهبر انقلاب تأیید کرده است و فقط می ماند رأی موافق مجلس به همه وزرای پیشنهادی!
🔹پس از آن، در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم با رهبر انقلاب، معظم له فرمودند: «آقای رئیسجمهور در این زمینه خیلی پُر کار و با تلاش وارد شدند برای انتخاب وزیرانی که باید با ایشان همکاری کنند با بنده هم مشورت کردند و من خب بعضی از افرادی که تعدادی را که میشناختم یا صلاحیت آنها از طرق مورد وثوق به ما رسیده بود اینها را تأیید کردم، بعضیها را هم تأکید کردم، تعداد بیشتری را هم نمیشناختم گفتم نظری نسبت به آنها ندارم. خب بحمداللّه ایشان توانستند انتخاب را انجام بدهند و مجلس را هم قانع کنند و این موفقیت بزرگی بود خدا را سپاس می گوییم».
🔹همچنین، چند روز پیش بود که ایرنا به نقل از مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور نوشت: «رهبر معظم انقلاب شخصا به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون تابعیت قهری موافق هستم، نظر من را در مجلس شورای اسلامی اعلام کنید تا این قانون مانع استفاده از نیروها در مشاغل مختلف نشود».
🔹اخیراً نیز رئیس جمهور در نشست با فعالان سیاسی سیستان و بلوچستان گفته است: «کارهایی هم که تا حالا کردیم، لازم است که خدمت شما عرض کنم بدون حمایت مقام معظم رهبری امکان پذیر نمی شد. یعنی این که ما توانستیم در بلوچستان یک بلوچ سنی را استاندار کنیم، خب این امکان پذیر نبود؛ چرا در گذشته نکردند؟! این قطعاً و یقیناً با نظر مقام معظم رهبری بوده که توانسته این اتفاق بیفتد. اگر توانستیم در خوزستان یک عرب را استاندار بکنیم، نظر ایشان بوده؛ بدون هماهنگی این اتفاق نمی افتاد».
🔻اما چند نکته در این زمینه:
🔸یک: فارغ از اینکه اساساً نظر شخصی رهبر انقلاب در مورد موضوعات فوق دقیقاً چه بوده، به طور کلی، این، رویه غیر قابل قبولی است که در دولت شاهد آن هستیم. البته اگر بخواهیم جملات فوق و نظایر آن را حمل بر صحت کنیم، شاید بتوان از این جنبه نگاه کرد که دولت، در اقدامات خویش، دغدغه دارد که رضایت رهبر انقلاب را همراه داشته باشد و نظر ایشان برای دولت مهم است.
🔸دو: واکنش رهبر انقلاب در ماجرای تأیید وزرا نشان می دهد که بعضا در نقل مطالب از ایشان، باید ظرافت نشان داد تا خدای ناکرده منجر به تحریف و تفسیر های غلط از سخنان ایشان نشود.
🔸سه: طبیعی است که دولت می تواند در چارچوب قانون، اقداماتی انجام دهد. رهبر انقلاب هم اساساً بنا ندارند که برای هر اقدامی، جلوی دولت را بگیرند. به طور کلی، اگر دولت تصمیمی می گیرد، خودش باید با منطق و در چارچوب قانون و شرع از تصمیم خود دفاع کند. اگر دولت، اقدامی انجام می دهد، انتظار می رود که از خودش هزینه کند نه اینکه با نام آوردن از رهبر انقلاب به دنبال توجیه برخی اقدامات خود باشد.
🔸چهار: در موضوع استانداران نیز، اساساً نوع ورود رئیس جمهور به این صورت – خواسته یا ناخواسته –، ممکن است منجر به تفرقه و اختلاف میان برخی مذاهب و اقوام شود. توضیح اینکه، در انتخاب مسئولین کشور، ملاک، شایسته بودن و انتخاب بر اساس قانون و رعایت مصالح در همه جوانب است. اساساً در انتخاب استانداران، فارس، عرب، ترک، کرد، بلوچ و ... موضوعیت ندارد. اگر اینها ملاک باشد و یا حالت سهم خواهی و تقسیم مناصب پیدا کند، خلاف حق و عدالتی است که آقای پزشکیان بارها در مورد آن سخن گفته اند و ادعا کرده اند.
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/906747
😈👿 واقعیت غرب
@vagheiategharb313
🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!