محمدرضا تاجیک در محفلی خصوصی گفته است وحدتی که بر محور رهبری باشد را قبول نداریم.
خب بفرمایید وحدت حول چه محوری را قبول دارید؟ حول محور اسرائیل خوب است؟ یا حول محور عربستان که هزینه های شما را تامین می کند (از طریق پرداخت دلار به خاتمی از سال ۸۸) حول محور کاسبکاری سیاسی و جریان تزویر داخلی چه؟
محمدرضا تاجیک کیست؟
او رئیس دانشکده وزارت اطلاعات در دوران خاتمی بوده و در حال حاضر از این وزارت خانه حقوق بازنشستگی دریافت می کند.
تاجیک همواره سعی دارد خود را مانند عضو سابق دیگر وزارت اطلاعات یعنی سعید حجاریان، یک تئوریسین سیاسی برای جریان اصلاح طلبی جا بزند.
اما تاجیک در نهایت می تواند یک توصیفگر شرایط سیاسی باشد آن هم توصیفی سوگرایانه و تک بعدی!
ماهیت امثال تاجیک در بستر افراط گرایی سیاسی شکل گرفته است چراکه در دهه شصت او و سایر نیروهای وابسته به مجمع روحانیون بخاطر افراطی گری در موضوع حمله به مخالفان و خانم های با پوشش مانتو از جامعه طرد شده بودند. این طرد شدگی باعث عقده ای شدن تاجیک و دوستانش شد تا جایی که در یک تجدید نظر طلبی در سال ۷۶ از سوی دیگر بام افتادند و طرفدار و حامی آزادی های اجتماعی شدند. تاجیک در هر سوی میدان که بود افراط می کرد.
در اینجا او سخنش را به مقاله ای که در همایش مرکز تحقیقات استراتژیک در دوران روحانی (سال۸۶) ارائه کرده بود ارجاع می دهد. در آن همایش که با عنوان "اتحاد ملی، راهبردها و سیاست ها" برگزار شده بود، حسن روحانی و رضا صالحی امیری بخاطر نامگذاری آن سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان "اتحاد ملی انسجام اسلامی" فراخوان مقاله داده و همایشی برگزار کردند اما هیات داوری مقالات، در کمال تعجب مقاله ای را به عنوان مقاله برتر معرفی نمود که در آن مبنای اتحاد ملی و ضرورت آن زیر سوال رفته بود. آری مقاله تاجیک برگزیده شد تا او امروز نیز به سخن باطل خود استناد کند.
چقدر جالب می توان از حقوق بازنشستگی وزارت اطلاعات بعنوان سربازخانه گمنامان ارتزاق کرد اما با چنین سخنانی به آن سربازخانه جفتک زد.
چقدر جالب که می توان در یک نهاد انقلابی رشد کنی و با بورسیه ها و حمایت های آن نهاد انقلابی تحصیل کنی و فرصت مطالعاتی بدست آوری اما در ظاهر نمایش اپوزیسیونی و دگر اندیشانه از خود بروز دهی!
یک جای کار می لنگد آقای تاجیک
@fetne98