📍"اضمحلال" در صبح فردای عقبنشینی از مقابل اغتشاشگران
جهانبخش محبینیا، از نمایندگان ادوار مجلس در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایسنا پیرامون اغتشاشات اخیر، به مقوله حق اعتراض اشاره کرده و در ادامه گفته است:
"حاکمیت باید برای شنیدن صدای اعتراضات و دادن حقِ عموم مردم سعه صدری بیشتری از خود نشان دهد که اگر این امر رخ دهد و مشمول مسائل سیاسی نشود اطمینان دارم نسبت به جلب رضایت و مجاب کردن معترضان نه براندازان موثر خواهد بود"!
*سخن این نماینده سابق اگر از لایه های خود خارج شود به معنی تعارف عقب نشینی به نظام اسلامی و حق دادن به معترضان خیابانی است!
امری که اگر بر طریق عقلانیت باشد بجاست اما هنگامی که طریق عقلانی ندارد صراحتا خلاف حکمرانی پیشرفته است.
یک "حاکمیت عقلانی" اگر با مخالفخوانی کسانی که بر خلاف قانون به خیابان آمده اند؛ بلافاصله از سیاست های خود عقب نشینی کند حتما بایستی به اضمحلال سلام کند.
و اگر مثل نظام اسلامی ما اصول ایدئولوژیک (مثل ضرورت رعایت حجاب در خیابان) داشته باشد نیز باید پس از عقب نشینی از مقابل اغتشاشگران؛ همه اصول خود را کنار بگذارد و به عرفی شدن نیز اعتراف کند.
آقای محبینیا همچنین باید بداند که کوبیدن بر طبل اعتراض قانونی در بحبوحه حضور عده ای از اراذل و اوباش در خیابان؛ به معنی دمیدن بر اغتشاش بیشتر و تشویق اوباش است. ضمن اینکه این فعال سیاسی باید به افکار عمومی توضیح دهد که آیا در ایام غیر از التهابات فعلی هم پیگیر فرایندهای اعتراض قانونی و مسالمت آمیز نیز بوده است یا خیر؟
این یکی از سوالات ماست که چرا عده کثیری از رجال و فعالان سیاسی صرفا در ایام التهابات و "قیام لایکها"ست که به هشتگ ها و شعارهای خیابانی توجه نشان می دهند اما در سایر ایام سال خبری از این قبیل مواضع آنها نیست...
@mashreghnews_channel