ویدیوی بالا چند روزی است که در فضای مجازی دست به دست میشود
شخصی که خودش رو احمد بیطرفان معرفی میکنه و میگه پنجاه ساله که در حوزه قنادی و صنعت قند حبه و کله بوده درباره مواد افزودنی سرطانزایی میگه که در ایران به قند و شکر اضافه میشه.
بلانکیت یا همون جوهر قند که پیشتر درباره مصرفش در تولید نان در خبرها مطرح بود:
سال ۱۳۹۳ خبرگزاری مهر، متعلق به سازمان تبلیغات اسلامی، مطلبی منتشر کرده بود با عنوان:
"جوهر قند" ماده ای سرطان زا که با نان عجین می شود
سال ۱۳۹۴:
مسیح انصاری مدیر عامل انجمن حمایت از مصرف کنندگان ایران میگوید مصرف جوهر قند در نانواییها به خصوص نانواییهای سنتی پز در حال افزایش است و هر روز بر میزان آن افزوده میشود.
به گفته آقای انصاری، نانواییها برای سفید نشان دادن نان از این ماده سمی استفاده میکنند.
آقای انصاری گفت: "سالهای قبل از جوش شیرین در نان استفاده میشد با اینکه این ماده نسبت به جوهر قند خطر کمتری داشت اما استفاده از آن ممنوع شد."
🛑
#جهاد_تبیین
#پایگاه
#مسجد
#کوفه
https://eitaa.com/valiasrya
•✾•🌿🌺🌿•✾•🌿🌺🌿•✾