30.48M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
ویدیوی بالا چند روزی است که در فضای مجازی دست به دست می‌شود شخصی که خودش رو احمد بی‌طرفان معرفی می‌کنه و میگه پنجاه ساله که در حوزه قنادی و صنعت قند حبه و کله بوده درباره مواد افزودنی سرطان‌زایی میگه که در ایران به قند و شکر اضافه میشه. بلانکیت یا همون جوهر قند که پیش‌تر درباره مصرفش در تولید نان در خبرها مطرح بود: سال ۱۳۹۳ خبرگزاری مهر، متعلق به سازمان تبلیغات اسلامی،‌ مطلبی منتشر کرده بود با عنوان: "جوهر قند" ماده ای سرطان زا که با نان عجین می شود سال ۱۳۹۴: مسیح انصاری مدیر عامل انجمن حمایت از مصرف کنندگان ایران می‌گوید مصرف جوهر قند در نانوایی‌ها به خصوص نانوایی‌های سنتی پز در حال افزایش است و هر روز بر میزان آن افزوده می‌شود. به گفته آقای انصاری، نانوایی‌ها برای سفید نشان دادن نان از این ماده سمی استفاده می‌کنند. آقای انصاری گفت: "سال‌های قبل از جوش شیرین در نان استفاده می‌شد با اینکه این ماده نسبت به جوهر قند خطر کمتری داشت اما استفاده از آن ممنوع شد." 🛑‍ https://eitaa.com/valiasrya •✾•🌿🌺🌿•✾•🌿🌺🌿•✾