🌸🍃 🍃 🔖 10 نکته مهم برای روزه داری سالم 1️⃣افطار با یک نوشیدنی گرم و کمی شیرین و سبک، ساده و زودهضم آغاز کنید و بهترین گزینه، مصرف خرما، عسل، انجیر یا کشمش به‌همراه یک نوشیدنی گرم است. 2️⃣ سبزی خوردن به‌همراه سبزی خرفه در وعده افطار فراموش نشود. 3️⃣یک تا یک‌ساعت و نیم بعد از افطار، زمان مناسبی برای مصرف میوه است و نوشیدن آب‌میوه‌های طبیعی نیز علاوه‌براینکه موجب کاهش شدت عطش می‌شود، منبع مفیدی برای تامین املاح و ویتامین‌های مورد نیاز بدن به شمار می‌رود. 4️⃣مصرف غذاهای غلیظ و لزج، مانند حلیم، شله‌زرد، حلوا و زولبیا و بامیه و مواد غذایی مختلف که ظرفیت هضمی متفاوت دارند، در وعده افطار و فاصله بین افطار تا سحر، موجب سنگینی معده و خواب نا‌آرام شده و از تمایل به خوردن سحری می‌کاهد. 5️⃣مصرف غذاهای خشک، شیرین، سرخ‌شده و پرچرب، نشاسته‌دار، پر ادویه و تند و مصرف بیش از حد گوشت و همچنین، نوشیدن قهوه، کاکائو و چای پررنگ، از مواردی هستند که سبب بروز تشنگی می‌شوند و بهتر است از وعده سحری کنار گذاشته شوند. ادامه دارد ... 🖋 دکتر نفیسه حسینی یکتا (متخصص طب سنتی ایرانی) ♦️لطفا انتشار بدهید 🤲 ─═༅𖣔🌤یامهدی🌤𖣔༅═─ ‎‌‌‎‌‎‌ @vareseghadir ─═༅𖣔🌤یامهدی🌤𖣔༅═─