خلاصه:👇👇
1. رفتارهايتان را با کمک يک مشاور به صورت حضوري ارزيابي بکنيد. شايد مشکل فقط يک رفتار و حساسيت بيش از حد است. ( حساسيت بيشتر به نظم داريد و رفتار وسواسي و تکراري خاصي نداريد)
2. حساسيت بيشتر ناشي از اعتماد به نفس پايين است. ( بنابراين براي حل مشکل بايد روي اعتماد به نفستان کار بکنيد)
3. دست از فاجعه سازي برداريد.
خيلي وقتها بزرگنمايي کردن مسائل باعث ميشود بعضي از افراد دچار حساسيتهاي بيمورد شوند. اگر بي نظم شد، خيلي خودتان را مذمت نکنيد، ناراحت نشويد. به خودتان بگوييد هنوز چيز خاصي نشده! با دين صحنه هاي بي نظم سعي کنيد مسئله را خيلي گنده نکنيد.
4. به دنبال اين نباشيد که يک نفر ديگر درمانتان کند.
حساس بودن يک ويژگي روحي و خلقي است، نه يک اختلال پزشکي. پس شما هيچ ايراد يا مشکلي نداريد. البته درست است که افرادي که خيلي حساس و هيجانياند معمولا دچار آلرژي يا حساسيتهايي نسبت به مواد غذايي، مواد شيميايي، داروها و ... نيز هستند و زودتر دچار استرس و اضطراب ميشوند که ممکن است بيمارشان نيز بکند، اما حساس بودن به خودي خود مشکلي نيست که لازم باشد يک نفر ديگر آن را برايتان درمان کند. بايد خودتان بشتابيد و تلاش کنيد.
5. با خودتان شرط کنيد.
تصميم بگيريد که از رفتارهاي وسواسي و حساسيتها هر روز مختصري کمتر کنيد. تا به حد نرمال برسيد. اولش سخته! ولي بتدريج عادت مي کنيد و ديگر کنترل روحيه حساس نگري و عدم تکرار رفتارهاي وسواسي راحتر خواهد شد.
6. دنيا را سخت نگيريد.
بايد رويکرد شما اين باشد که لازم نيست هميشه، همه چيز بر اساس امر دلخواه شما باشد. ثانيا بي نظمي آخر دنيا نيست.
7. از افرادي که براي شما مهم هستند کمک بگيريد تا در کنار آنها رفتار وسواسي و حساسيت بيش از حد خودتان را تعديل بکنيد و به يک رفتار متعادل برسيد.
8. يکي از عوامل مهم وسواس فکري عامل ترس و اضطراب هست، سعي کنيد ترس و اضطراب خودتان را بر اساس پايه هاي عقلاني کنترل بکنيد.
موفق باشید🙏
@vasvassssssss❤️