مصر کشوری که غرق در سنت‌های چند صد ساله و میراث آشپزی است. سفره افطار مصری ممکن است شامل یک غذای لذیذ محلی از برگ‌های انگور باشد که با مخلوطی از برنج، گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها پر شده است. برای یک سوپ مغذی و آرامش بخش مولوخیا که سوی گیاهی همراه با سیر و گشنیز است انتخاب خوبی می‌باشد و پس از آن کونفه یک دسر شیرین و پنیری است که در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا خورده می‌شود. برای رفع تشنگی قمر الدین نوشیدنی سنتی زردآلو مورد علاقه مصری‌ها می‌باشد. مصر در حال حاضر سطوح بی سابقه‌ای از تورم و کاهش ارزش واحد پول ملی را تجربه می‌کند. این بدان معناست که قیمت بسیاری از مواد تشکیل دهنده به ویژه روغن و شکر تقریبا سه برابر گران‌تر از ماه رمضان گذشته است. در ماه رمضان امسال برای تهیه مواد غذایی پیش‌تر ذکر شده یک مسلمان مصری باید ۶۸ پوند مصری (۱.۴ دلار) هزینه کند این در حالیست که ۷۴ درصد افزایش هزینه را در مقایسه سال ۲۰۲۳ میلادی نشان می‌دهد.