♦️برای کاهش اثرات آلودگی هوا چه نکاتی باید مد نظر قرار گیرد؟
🔹مطالعات نشان دادهاند که مصرف بیشتر امگا ۳ با افزایش فعالیت آنتیاکسیدانهای درونزا، استرس اکسیداتیو ناشی از آلودگی هوا را تعدیل کند.
🔹️مصرف میوههای دارای ویتامین C همچون پرتقال، لیموترش، انار، نارنگی و سبزیجاتی مانند اسفناج و فلفل دلمهای بهویژه در روزهای آلوده توصیه میشود.
🔹️ویتامین A که در میوهها و سبزیجات زرد و نارنجی مانند هویج، کدو حلوایی، گوجهفرنگی و زردآلو یافت میشود، اثرات مضر ناشی از آلودگی را کاهش میدهد.
🔹️ویتامین D نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. کلم بروکلی، گلکلم و کلمبرگ موادی دارند که به دفع سموم بدن کمک میکند و اثرات منفی آلودگی هوا بر ریهها را کاهش میدهند.
🆔
@VO_ISF