♦️برای کاهش اثرات آلودگی هوا چه نکاتی باید مد نظر قرار گیرد؟ 🔹مطالعات نشان داده‌اند که مصرف بیشتر امگا ۳ با افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدان‌های درون‌زا، استرس اکسیداتیو ناشی از آلودگی هوا را تعدیل کند. 🔹️مصرف میوه‌های دارای ویتامین C همچون پرتقال، لیموترش، انار، نارنگی و سبزیجاتی مانند اسفناج و فلفل دلمه‌ای به‌ویژه در روزهای آلوده توصیه می‌شود. 🔹️ویتامین A که در میوه‌ها و سبزیجات زرد و نارنجی مانند هویج، کدو حلوایی، گوجه‌فرنگی و زردآلو یافت می‌شود، اثرات مضر ناشی از آلودگی را کاهش می‌دهد. 🔹️ویتامین D نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. کلم بروکلی، گل‌کلم و کلم‌برگ موادی دارند که به دفع سموم بدن کمک می‌کند و اثرات منفی آلودگی هوا بر ریه‌ها را کاهش می‌دهند. 🆔@VO_ISF