مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد:
🔹تغذیه مناسب راهکاری مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا
🔹مصرف امگا 3، ویتامینهای C، A و E، سبزیجات خانواده کلم و کنترل وزن از مهمترین راهکارها برای کاهش آسیبهای ناشی از آلودگی هوا
🔹مصرف بیشتر امگا 3 از منابعی مانند روغن ماهی، گردو و خرفه میتواند با افزایش فعالیت آنتیاکسیدانهای درونزا، استرس اکسیداتیو ناشی از آلودگی هوا را تعدیل کند.
🔹مصرف میوههایی همچون پرتقال، لیموترش، انار، نارنگی و سبزیجاتی مانند اسفناج و فلفل دلمهای بهویژه در روزهای آلوده توصیه میشود.
https://behdasht.gov.ir/ZVbBo
#تیم_ملی_سلامت
🆔
@webda
🆔 https://www.instagram.com/webda_behdash