توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از رفلاکس معده در ماه مبارک رمضان مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه رفلاکس معده مشکل رایجی است که می‌تواند باعث عوارض و علائم دردسرساز مانند سوزش سر دل شود، گفت: غذاهایی که می‌خورید بر میزان اسید تولیدی معده اثرگذار است، خوردن غذاهای مناسب کلید کنترل ریفلاکس اسید یا بیماری ریفلاکس معده به مری(GERD) است که یک نوع شدید و مزمن ریفلاکس اسید معده است. ادامه مطلب: yun.ir/7zsu52 💥 ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید ✅️ جدیدترین اخبار و اطلاعیه‌های حوزه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی 🌐 بله: https://ble.ir/nkums 🌐 ایتا: eitaa.com/webda_nkums 🌐 ویراستی: https://virasty.com/Webda_nkums 🌐 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی Www.nkums.ac.ir