نظارت مستمر بر ۵۰ واحد تولیدی شکر پنیر خراسان شمالی
کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو گفت: کارشناسان به صورت مستمر بر ۵۰ واحد تولیدی شکر پنیر در استان نظارت دارند و تولیدات نمونهبرداری و آزمایش میشوند لذا مردم با خیالی آسوده از این محصولات استفاده کنند.
💥 ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید
✅ جدیدترین اخبار و اطلاعیههای حوزه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
🌐 بله:
https://ble.ir/nkums
🌐 ایتا:
eitaa.com/webda_nkums
🌐 تلگرام:
t.me/nkums_safirsalamat
🌐 اینستاگرام:
www.instagram.com/webda.nkums
🌐 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی