🔴 چه آشی بپزیم؟
♻️ با توجه به اهمیت مصرف
#آش در سلامت معده، کبد و نقش آن در پاکسازی گوارشی، این غذا باعث پیشگیری و درمان بیماریهاست.
🔹 شما میتوانید برای طبخ آش از موادی مثل گندم، جو ( یا بلغور آنها)، نخود، ماش، برنج، انواع کدو، هویج، کرفس، سیب درختی، جوانه حبوبات، برگ چغندر، گشنیز، جعفری، شوید، شنبلیله و... با توجه به مزاجتان بهره ببرید.
🔹 یکی از بهترین سبزیها در طبخ انواع آش
#برگ_چغندر است.
امام رضا (ع): به بیماران خود برگ چغندر بدهید چرا که در آن
#شفاء است و هیچ بیماری و مشکل و عوارضی به همراه آن نیست و خواب بیمار را آرام میکند.(الکافی،ج۶،ص۳۶۹)
🔹 هنگام مصرف آش با توجه به مزاجتان میتوانید از ترشیجاتی مثل آلو بخارا، آبغوره، تمبر هندی، رب انار، لیموترش تازه و... استفاده کنید.
🔷 در اینکه دقیقا دستور پخت چگونه باید باشه، خیلی سخت نگیرید، بنابراین بسته به مزاجتون هر کدام از موارد بالا رو کم و زیاد کنید.
🚨در انتشار این مطالب کوشا باشید😊
عضویت در کانال 👇🏻
📡
@www_irismed_ir