🔴
دانهای کوچک اما پر قدرت
♻️ در سرفهی خشک، در تحریک دائم حلق و حنجره، در خشکی حنجره و گلو به دنبال عفونتهای تنفسی، گریه کردن، جیغ زدن، آواز خواندن و ... لعاب این دانههای کوچک قهوهای بیسر و صدا و بیعارضه تمامی لعاب حیرت انگیز خود را هدیه میدهند تا خشکی و تحریکپذیری با رطوبت بخشی لَیِنِ لعاب از بین برود!
1️⃣یک ق. مرباخوری سر پر از دانهی
#به که شیرین بوده است در لیوان بریزید و آب جوش اضافه کنید و یک حبه کوچک قند هم داخل آن بیندازید
2️⃣روی لیوان را با نعلبکیهای قدیمی که این روزها کمتر مورد استفاده قرار میگیرند بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعتی بماند
3️⃣بعد به تدریج هر ساعت قاشقی از لعاب را میل کنید یا به دلبندتان که سرفه خشک دارد بدهید
4️⃣این یک ق. م. از دانه "به" یک بار دیگر هم به این ترتیب قابل استفاده است یعنی لعاب آن که تمام شد، مجدد آب جوش اضافه کنید.
فصل "به" است، یادتان باشد هر "
به" شیرینی را هستههایش نیز شفا بخش است!
اما در پوست و
#زیبایی نیز پر فایده است، چند قاشقی از لعاب به دانه با کمی گلاب روی
#پوست شما اثری همچون
#لیفتینگ دارد، اگر مداومت کنید بعد ۶ یا ۷ ماه تاثیرات شگرف آن را حس میکنید.
✍ دکتر الهام اختری
🚨در انتشار این مطالب کوشا باشید
عضویت در کانال 👇🏻
📡
@www_irismed_ir