👆👆👆👆
4. در این مدت شاهد بودیم با وجود اینکه آموزش و پرورش استفاده از اپلیکیشن داخلی را برای ارتباط میان معلم و دانشآموزان تدارک دید، اما برخی از معلمان به بهانههای مختلف از فعالیت در اپلیکیشنهای داخلی طفره رفتند و دانشآموزان نیز مجبور شدند که پدران و مادران خود را ملزم کنند تا از نرمافزارهای مخرب خارجی استفاده کنند و آسیبهای فردی و اجتماعی در نهایت گریبانگیر والدین و دانشآموزان شد.
5. بنابر گزارش دنیای اقتصاد، زمانیکه قرار شد آموزش آنلاین دانشآموزان روی پلتفرم اپلیکیشن «شاد» انجام بگیرد، سیل عظیمی از متقاضیان گوشی همراه راهی بازار شد. این افزایش ناگهانی تقاضا و تا حدودی کاهش عرضه بهدلایل مختلف با عدم توازن جدی مواجه شد. این موضوع تا حد زیادی باعث افزایش قیمت انواع گوشی تلفن همراه شد. این تأثیر به گونهای بود که روزنامه مذکور، با تیتر «شوک شاد به بازار موبایل» به استقبال آن رفت.
باتوجه به اینکه به دلیل بیتدبیری و سهلانگاری دولت در سالهای گذشته، قسمت عمده گوشیهای مصرفی کشور، خارجی است، همین موضوع باعث افزایش واردات گوشی و خروج ارز از کشور – آنهم در این شرایط حساس اقتصادی و بحران ارز – شده و در کنار آن، هزینههای اقتصادی نیز به خانوار تحمیل میشود.
6. قطعاً نمیتوان به بهانه آموزش صرف، پرورش را که هدف غایی است، ذبح کرد. وزارت آموزش و پرورش بیش از آنکه در قبال آموزش مسئولیت داشته باشد، در قبال نتیجه آموزش یعنی
#پرورش مسئول است. در نتیجه، هر آنچه که در پرورش دانشآموزان اثر معکوس دارد و یا نقض غرض است، باید کنار گذاشته شود.
7. شایسته است تا زمان فراهم شدن بستری مناسبتر در راستای آموزش مجازی دانشآموزان، فعلاً به ظرفیت صداوسیما و شبکههای تلویزیونی و حتی رادیویی - در صورت نیاز - تکیه شود و در کنار آن نیز مسئولان آموزشی کشور، با مشورت کارشناسان تربیتی و آموزشی، در مورد راههای مکمل، تبادل نظر کنند و به یک جمع بندی برسند.
نکته پایانی اینکه، آموزش و پرورش به همان مقدار اهمیت دارد که مبارزه با کرونا اهیمت دارد. نمیتوان به بهانه یکی، دیگری را فدا کرد.
منبع: جهاننیوز
•┈••✾••┈•
🇮🇷 کانال انقلابی
#فاطمیون 👇
🔹ایتا:
https://eitaa.com/fatemiyoon110