.
♻️
آقای رییسی و نحوه تعامل با این مواضع علنی رهبری
🔰 حمید رسایی: چندروز قبل نوشتم که علیرغم رویکرد رهبری، مسئولین عزم سفر به اجلاس سالانه صندوق بینالمللی پول کردهاند. مواضع صریح رهبر انقلاب در مورد صندوق بینالمللی پول مسأله پنهانی نیست. به این بیانات دقت کنید:
🔻یکی دیگر ازموانع پیشرفت، عمل کردن به سیاستهای بانک جهانی، سیاست تعدیل... است.
🔻کسانی که در مراکز برنامهریزی یا علمی وتحقیقی هستند... دنبال این نباشند که فرمولهای غربی را... فرمولهای صندوق بینالمللی پول را با مسائل کشور تطبیق کنند.
🔻درطول سالهای گذشته... چندبار میخواستند از بانک جهانی یا صندوق بینالمللی پول وام بگیرند، بنده نگذاشتم، جلویش را گرفتم.
🔻جهانیشدنی که دهها سال پیش از طریق بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول و... که همه ابزارهای آمریکایی و استکباری بودند بوجود آمده، ارزشی ندارد.
🔹در ماجرای دیوارنگاره "بنگاهداری بانکها" حرف رهبر امت را برنتابیدند و پایین آوردند. آیا مسئولین دولت سیزدهم نیز میخواهند حرف رهبری در ارتباط با صندوق بینالمللی پول را برزمین بگذارند؟!
🔹این قبیل تعاملات مخرّب با صندوق بینالمللی پول اگر در دولت حسن روحانی بود، قابل درک بود. اما اکنون در مورد پیگیری این موضوع در دولت سیزدهم چه باید گفت؟
🔹رییس جمهور محترم باتوجه به این سابقه و نگاه رهبر انقلاب، باید در این خصوص تصمیم بگیرند و جهتگیری دولت در مواجه با صندوق بینالمللی را برای تیم اقتصادی دولت (وزیر اقتصاد، رئیس بانک مرکزی) مشخص کنند.
══════🇮🇷═════
@yamahdiadrekni72
══════🇮🇷═════