💠☀️💠☀️💠☀️💠
☀️اخلاق مهدوی ☀️
9⃣4⃣ قسمت چهل و نهم
⬅️ادامه بحث رابطه با خود 👇🏼
3⃣قسمت سوم← اوقات فراغت
🔹در ایام عید, ایام تابستان ، منی که می خواهم یک انسان منتظر باشم دیگر نباید وقتم را تلف کنم، 13 روز عید تعطیل هستم، 3 ماه تابستان تعطیل هستم، نخیر اینها چی هست. یک انسان منتظر از همه ی اوقات خودش باید استفاده کند برای علم آموزی!
👌🏼برنامه بریزد 13 روز عید، چهار روز استراحت مطلق حالا چهار روز اول یا چهار روز آخر هر کدام که دلتان می خواهد، مثلا 9 روز دیگر که باقی می ماند من روزی 100 صفحه کتاب بخوانم، 100 صفحه کتاب که چیزی نیست می توانید راحت بخوانید، نترسید! انسان به راحتی می تواند یک روز صد صفحه کتاب را بخواند. 9 روز 900 صفحه ببین چه قدر می شود، وقتمان را تلف نکنیم.🚫
✅انسان منتظر برای اوقات فراغت خودش هم برنامه ریزی می کند، یقینا تفریح نیاز است، یقینا بیرون رفتن نیاز است، یقینا پارک رفتن و جنگل رفتن.. نیاز است، همه ی اینها هست ولی مدیریت کردن..
⚠️انسان منتظر از اوقات فراغت خودش باید استفاده ی بهینه انجام بدهد: 👇🏼
1⃣- برنامه ریزی برای عبادت
چرا عبادت؟ نماز قضایمان پس چه؟ کسی که نماز قضا دارد، روزه ی قضا دارد، حق الله و حق الناس قضا شده دارد باید انجام بدهند یانه! برنامه ریزی برای بحث علم، علم آموزی و حتی کار چه اشکالی دارد..
2⃣- دوم محوریت خانواده
در این اوقات فراغت خانواده را هم قرار بدهد و با خانواده ی خودش باشد. روایت از پیغمبر (ص) است در ″کتاب میزان الحکمة″ به راستی بهترین شما کسی است که برای خانواده اش بهتر باشد. در بحث های اوقات فراغت خانواده فراموش نشود.
3⃣- رعایت حلال و حرام
نگوییم که چون اوقات فراغت است تفریح است برویم به سمت کارهای حرام یا دورهم نشینی های حرام و امثالهم.. نه همه ی اینها بسیار مهم است که باید در بحث اوقات فراغت خوب توجه کنید.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از سخنرانی"اخلاق مهدوی" فایل شماره (6)
🎤استاد احسان عبادی
#اخلاق_مهدوی 49
💠☀️💠☀️💠☀️💠