#ماءالجبن ( آب پنیر )
و درمان گری برای کاهش تومورها
ماءالجبن ( آب پنیر ) :
🌀 ارزش غذایی آب پنیر بیشتر از پنیر است.
برای پاکسازی کل بدن به خصوص کبد ، قلب ، عروق ، مغز و روده از سموم ، خلط های فاسد و….. موُثر است . سبب کاهش تومور و کیست می شود.
طریقه مصرف ماءالجبن ( آب پنیر ) :
۱ . در مرحله پیشگیری : در فصل بهار بسته به نوع مزاج و سلامت آن هفته ای یک بار صبح ناشتا یک لیوان تا سه لیوان ( در فواصل ۲ ساعته ) از آن را بنوشند و تا ظهر هیچ نوع خوراکی مصرف نکنند از آن جا که خلط های سوخته از بطن بدن خارج می شوند شخص گرسنه و تشنه نمی شود.
آرامش اعصاب و خواب راحت را به دنبال دارد.
۲ . عزیزان مبتلا به سرطان :
💠 بهتر است هر روز یک استکان ماءالجبن را با غذا مخلوط کنند و مصرف نمایند . سبب کاهش تومور و جلوگیری از عود آن می شود.
مصرف آن پس از شیمی درمانی سبب خروج ضایعات دارویی می شود.
پنیر پروتئین ، کلسیم ، املاح معدنی و ویتامین آ ، ب و… دارد از طرفی پنیر ایجاد خلط های فاسد سودا و صفرا می کند ولی از آن جا که آب پنیر دفع سموم می کند عزیزان می توانند پنیر را به صورت دلمه ( پنیر تازه ای که هنوز آب آن گرفته نشده است. ) مصرف کنند.
پنیر کهنه مضّر است..