✔️حتما با فاصله تخم مرغها به مواد اضافه بشه و بین اضافه کردنشون 1 دقیقه فاصله باشه و خوب هم زده بشه. ✅ این پای ، شیر یا ماست نداره برای همین بافت خمیرش یکم سفته اما خیلی لطیفه. پس نگران نباشید و به کارتون ادامه بدید. ✅ فر حتما از قبل گرم بشه. ✅ ️دمای فر روی ۱۷۰ درجه بزارید به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه پای سیب خوشمزه مون اماده میشه. ✔️اجازه بدید داخل قالب کاملا سرد بشه بعد روش رو با پودر شکر، پودر پسته یا پودر دارچین تزیین کنید و از قالب دربیارید تا زمانی که داغه بهش دست نزنید. ✅ این پای سیب یکی از خوشمزه ترین هایی بود که امتحان کردم ، شما هم حتما امتحانش کنید. . ‌❤️ https://eitaa.com/joinchat/2982805560C0db2510922