در روزهای اخیر، گزارش‌های تکان‌دهنده‌ای از مرگ کودکان پس از خوردن ماکارونی در نقاط مختلف ایران منتشر شده است. از مرگ آرنیکای ۷ ساله تا مرگ مشکوک دو پسر بچه در تهران حوادثی هستند که مردم به سرعت نسبت با آن‌ها همدردی می‌کنند و در عین حال پرسش‌هایی مطرح می‌کنند. برای مثال اینکه علت مسمومیت با ماکارونی چیست و یا ماکارونی‌های مسموم چه نوعی بوده‌اند. مهرماه ۱۴۰۳، اعضای یک خانواده اهوازی پس از خوردن ماکارونی خانگی، دچار مسمومیت شدید شدند. آرمین بادامی دزفولی، در مورد این حادثه دلخراش می‌گوید: «دخترم آرنیکا پس از خوردن ماکارونی، به شدت دچار دل‌درد و استفراغ شد. در ابتدا فکر کردیم که یک ویروس ساده باشد، اما وضعیت او به سرعت وخیم شد.» خانواده به درمانگاه‌ رفتن ولی نهایتاً دختر ۷ ساله‌شان را از دست دادند. پدر آرنیکا گفت که فردای روز ۲۷ مهرماه، وضعیت دخترم وخیم بود و به بیمارستان گلستان اهواز مراجعه کردیم. آنجا یک آمپول ضد تهوع تزریق کردند و گفتند که مشکل خاصی ندارد و به دلیل حضور بیماران عفونی در بیمارستان، او را نگه نمی‌دارند. بعد از ظهر، هنگام مراجعه به مغازه‌ام، وضعیت آرنیکا بدتر شد و دوباره او را به درمانگاه بردم. پزشکان اعلام کردند که باید در بیمارستان بستری شود. ساعت ۱۸:۳۰ او را به بیمارستان بردیم و بستری شد. مجدداً برایش سرم زدند، اما متاسفانه در این بیمارستان هیچ متخصصی حضور نداشت تا مسمومیت دخترم را تشخیص دهد. پزشک شیفت نیز در مجموعه حضور نداشت و سرپرست بخش حدود دو ساعت با پزشک شیفت تلفنی مشغول صحبت بود و علائم آرنیکا که یکی از آنها قند خون بالا بود را اعلام می‌کرد