آماده می شویم برای استقبال از جشن باستانی نوروز ، در جشن نوروز باید این ویژگی ها را داشته باشند : ۱- نام آنها پارسی باشد. ۲- با بند واژه (واج) سین آغاز شود. ۳-ریشه ی گیاهی داشته باشند. ۴- خوردنی باشند. ۵-ترکیبی نباشد(آمیخته از دو واژه نباشد مثل :سیب زمینی) : سیب، سیر، سُماغ (یا سُماک)، سرکه، سمنو، سبزی ( یا سبزه ) و سنجد. سماغ واژه پارسی است و نباید با واج " ق " نوشته شود. بر این پایه : ُسنبل، نه خوراکی است نه پارسی، تازی است. سکه، نه خوراکی است نه پارسی، تازی است. سماور، نه خوراکی است نه پارسی، روسی است. در میلیون ها واژه های پارسی، نمی توان هشتمی را برای هفت سین های نوروزی پیدا کرد که این ویژگی هارا داشته باشند. 𝄞⃟♥︎ @yekjoreyshaer. 🦋 ✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾